Mit kerjek karacsonyra a szuleimtol?
Figyelt kérdés
otletek?:)2010. aug. 25. 21:36
11/40 anonim válasza:
Ezt neked kellene tudnod... ha tényleg nincs ötleted, akkor mondd meg nekik ezt, és nézd, hogy maguktól mit választanak neked :).
12/40 anonim válasza:
Jó neked ha ennyi "bajod" van. Látszik, hogy mindened megvan már azt se tudod mit kérjél... :S
Nekem 10mp alatt előugrik egy 3oldalas lista a felyemben amire vágyom.
13/40 A kérdező kommentje:
Szerencses vagyok, de biztos van valami ami jo lenne nemde?:)
2010. aug. 25. 21:47
14/40 anonim válasza:
a felyedben? elég elé vagy Te is :))))))))))))))
15/40 anonim válasza:
Kérhetnél új telefont, vagy laptopot, ruhákat bármit :)
16/40 anonim válasza:
Nos, attól is függ, milyen anyagi helyzetbe vagytok:)
Megengedettebbeknek: laptop, számítógépbe valami új alkatrész(proci, alaplap, ramok..stb)
sz.gépes játékok:) iPhone, új telefon:), PS2
Kisebb dolgok: ruha, cipő(ha fiú léttedre szereted ezeket)
esetleg ezek a siltes sapik, baseball-félék csak olyan rapesebb:) komoly megnevezést nem tudok:)
Ha gondolod írj privit, és elbeszélgetünk ha eszembe jut még valami:)
15/L
17/40 anonim válasza:
koncert jegyet, motort, lakást, kocsit, kurv@kat :D
18/40 anonim válasza:
Mi lenne, ha most karácsonyra azt kérnéd, hogy az ajándékod árát valami jótékony célra szánják a szüleid? Én soha nem kértem tőlük semmit, pedig rengeteg mindenre vágyódtam... Ezek szerint neked mindened meg lehet. Én egy biciklire 18 évet vártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!