Szakítanátok ezért a párotokkal?
Szakíts..
A pasid nem tom minek néz téged, de hogy nőnek nem, vagy a párjának a társának nem az biztos..
Te is csak egy vagy a sok közül neki mint a többi ott az msn en..
Komolytalan az ilyen kcsg..
Akármivel is szédít, ne higyj neki mert szeretni tettekkel lehet nem szavakkal!
Az egy dolog hogy mit mond az meg a valóság, hogy mit tesz!
Keress egy érettebb pasit,mert ez hülyét csinál belőled!
Ugyan már, szórakozik? Még 15évesen elmegy, amikor még a tinik felfedezik a másik nemet,de nem 24 évesen? Ha meg egy lány ilyet megbocsát, onnantól kezdve a pasi látja, hogy mit engedhet meg magának, meg mit nem, és hidd el, tovább fogja feszegetni a határokat. Egy párkapcsolat pont arról szól, hogy tisztelni is kéne a másikat, és az, aki nem gondol bele, hogy ez Neked mennyire fáj, nem is szeret igazán! Nem vagy abban a korban, hogy feladd a női büszkeséged, és a következő annál jobban fog szeretni, becsülni, tisztelni, mert tudni fogja, hogy milyen vagy, mit engedsz és mit nem!
Olyan nincs, hogy valaki unalmában más nők társaságát keresi.Ha szereti a párját, akkor nem. Főleg egy fiatal kapcsolatban. Nekem később sem fér bele, akkor sem, ha "diétázunk" (szülés után, betegség miatt stb.)
Ha valóban, ő is, mint ahogy néhány itt büszkélkedő "férfi" tette csitrikkel chetel, és vesz rá, hogy pucéran pózoljon neki a kamerába hát nem is tudom...Szerintem egy érett férfi, ha csitriket leseget, az már beteges. Te döntöd el, hogy vele maradsz, vagy sem. Viszont gondold végig, hogy a párod mennyi idős és azok a lányok hány évesek. Még az is mindegy, hogy mennyinek mondják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!