Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanátok ezért a párotokkal?

Szakítanátok ezért a párotokkal?

Figyelt kérdés
Véletlenül megláttam egy msn beszélgetést a barátom gépén. Tudom, nem szép dolog, de a látottak miatt belenéztem a többibe is, ahol érdekes dolgokat találtam. Más lányoktól kérte, hogy küldjenek képet, meg hogy kapcsolják be a webcamot. Illetve az egyik lánynak olyanokat írt, hogy jöjjön át hozzá, és majd megmasszírozza stb. Mikor kérdeztem, mégis mik ezek, azzal magyarázkodott, hogy ő csak unatkozott, nem gondolta komolyan, szórakozott csak. És hogy azért merte ezt írni, mert tudja, nem jött volna át az a lány, mivel van barátja. Nem érti meg, nekem ez milyen megalázó... Ezek a beszélgetések kb. fél évesek, 1 éve vagyunk együtt. Én megbocsátottam neki, de vajon jól tettem-e?
2010. aug. 24. 15:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
15.52: ezt én is kérdeztem. a válasz, hogy nem jött volna, mert hát van neki barátja. De ha mégis igent mondott volna, akkor megmondta volna neki, hogy ne jöjjön. (na persze)
2010. aug. 24. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts..

A pasid nem tom minek néz téged, de hogy nőnek nem, vagy a párjának a társának nem az biztos..

Te is csak egy vagy a sok közül neki mint a többi ott az msn en..

Komolytalan az ilyen kcsg..

Akármivel is szédít, ne higyj neki mert szeretni tettekkel lehet nem szavakkal!

Az egy dolog hogy mit mond az meg a valóság, hogy mit tesz!

2010. aug. 24. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az utcsó igaz...
2010. aug. 24. 16:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy érettebb pasit,mert ez hülyét csinál belőled!

Ugyan már, szórakozik? Még 15évesen elmegy, amikor még a tinik felfedezik a másik nemet,de nem 24 évesen? Ha meg egy lány ilyet megbocsát, onnantól kezdve a pasi látja, hogy mit engedhet meg magának, meg mit nem, és hidd el, tovább fogja feszegetni a határokat. Egy párkapcsolat pont arról szól, hogy tisztelni is kéne a másikat, és az, aki nem gondol bele, hogy ez Neked mennyire fáj, nem is szeret igazán! Nem vagy abban a korban, hogy feladd a női büszkeséged, és a következő annál jobban fog szeretni, becsülni, tisztelni, mert tudni fogja, hogy milyen vagy, mit engedsz és mit nem!

2010. aug. 24. 16:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzik!Szakíts!
2010. aug. 24. 16:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valaki unalmában más nők társaságát keresi.Ha szereti a párját, akkor nem. Főleg egy fiatal kapcsolatban. Nekem később sem fér bele, akkor sem, ha "diétázunk" (szülés után, betegség miatt stb.)

Ha valóban, ő is, mint ahogy néhány itt büszkélkedő "férfi" tette csitrikkel chetel, és vesz rá, hogy pucéran pózoljon neki a kamerába hát nem is tudom...Szerintem egy érett férfi, ha csitriket leseget, az már beteges. Te döntöd el, hogy vele maradsz, vagy sem. Viszont gondold végig, hogy a párod mennyi idős és azok a lányok hány évesek. Még az is mindegy, hogy mennyinek mondják magukat.

2010. aug. 24. 16:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan szédíti ezeket a csajokat msn-en, ugyanúgy szédít Téged. Elhiteti Veled, hogy ez normális, sőt, még majd Neked lesz lelkiismeret furdalásod, mert szereted, és elhiszed amit mond. Az ilyeneket messziről el kell kerülni. Ne könyörögj, ne alázkodj meg, egyszerűen add ki az útját.
2010. aug. 24. 16:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Tuti szakítanék. Hofi szavaival: ha unatkozik, máris ott a jobb keze....
2010. aug. 24. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez a beszélgetés pl. fél éve volt, vagy már fél éve msnezget más lányokkal? Mert ha fél éve elkövetett ilyet, de most nem, akkor én adnék neki egy utolsó esélyt. Ha azóta folyamatosan csajoknak írogat, akkor viszont hagynám a fenébe és szakítanék.
2010. aug. 24. 16:44
 20/23 A kérdező kommentje:
hát ezek a beszélgetések fél éve voltak. utána elméletileg nem. kitörölni meg azt hiszem nem tudná, nem a naplózott beszélgetésekben volt, hanem az előzményekben.
2010. aug. 24. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!