Elegem van a nevelő apámból!! Mit csináljak?
En is olyan voltam tinikent, mint te kerdezo. 1 evig kellett konyorogni azert, hogy neha elmosogassak, kivigyem a szemetet, osszepakoljak, neha fozzek. Leszartam mindent, nyitva hagytam a hutot, nem ertettem anyam miert ordit velem allandoan. Azota felnottem, megertettem, hogy mennyire idiota voltam, meg bocsanatot is kertem tole utolag :)
Ilyesmi a helyzet nalatok is, gondolom. Megmondom oszinten, ha egy nehez nap utan arra erek haza, hogy a kamasz gyerekem meg a hutot se volt kepes becsukni, hat en is orditanek.
Tobbi:
16 eves vagy, nyilvan beleszolnak meg abba, hogy kivel es mikor meg mit csinalsz, de az a minimum, hogy tudni akarnak rola, mikor merre vagy. Nincs ebben semmi.
De neked, meg anyádnak, a pénze ugye jól jön? Köszönd meg, hogy ő legalább eltart és nevel, nem úgy, mint a biológiai apád, aki odavetett anyádnak!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!