Ma én voltam a Mikulás. A saját fiam és a barátja nem ismertek fel.5 évesek. Ilyen jó színész vagyok? Nem akarom elhinni!
Hát azt nem tudom, hogy jó színész vagy-e.... :)
A 2,5 és 6 éves lányomnak ma a húgom barátja volt a miki, és ők sem ismerték fel. Lehet, hogy csak annyira hinni akarnak benne, hogy azért nem ismerik fel, nem?
Engem tegnap este megijesztett egy mikulás az úton, úgyh többé nem hiszek bennetek
:))
komolyra forditva szerintem lehetséges hogy jó szinész vagy:D
Gratulalok a szereplesedhez, igazi apuka vagy!
Remelem jovore is sikerul a szerepet eljatszanod!
Talan mar vallalhatsz plusz munkat is, jo penzert, ha ennyire jol csinalod!
Ugyes vagy, szia!
Szia. Nekem egyszer anyukám bátyja volt a Mikulás :))
Én felismertem, de nem mertem rákérdezni !!! Akkor nem is tudom miért nem kérdeztem meg, hülyének éreztem volna magam, hogy ha nem ő. Máig nem tudom biztosra, mert sosem kérdeztem meg. de szerintem ő volt, csak annyira mondták h nem hanem a mikulás h meg se mertem kérdezni. :DDD
De lehet jó színész vagy és ők még hinni akarnak benne:)
Azért ne bízd el magad, jézuskának szerintem még nem vagy elég jó :DDDD
Mivel a 7 éves unokahugom sem ismerte fel (pedig egy ismerősük volt), én úgy gondolom, hogy a Mikulásban való hite még olyannyira erős, hogy nem akarja elhinni, ha a kortársai mást mondanak. De volt olyan kiscsoportos ovisom, aki felismerte az apukáját a piros ruhában.
Persze jó színész kell legyen a Miki, és gyermekszerető, mert másképp nem ér semmit.
Dehogy gondolkodtál rajta, hogy letépd. Egy zabszem, annyi se ment volna fel a popsiba, úgy féltél tőle... Én is emlékszem, milyenek voltak ezek a Mikulásos sztorik, ott én csak sok sírást hallottam, hogy "Neee, neeeem akajoooook! Féjeeeek!"
Remélem, mikor (talán jövőre) eljő az idő, hogy én is a szülők oldalán álljak, akkor ott fogok röhögni magamban, és emlékezem, mikor ott álltam a kis béna kockás nadrágomban, és be voltam szarva, hogy oda kell mennem, és most mit mondjak neki? Hogy csókolom, vagy mi?...
Na, ezt az érzést kell a gyerekekben megtartani, nem megmondani neki (mert az én gyerekem orvos lesz, ezért mi két babatorna között gyakoroljuk a feng-shuit és a racionalitást) hogy nincs Mikulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!