Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a nagyanyámmal?

Mit lehet kezdeni a nagyanyámmal?

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves lány vagyok, az édesanyámmal élek, mert az apám nem vállalt fel. Tehát anyum nevel engem. Nagyanyámmal mindig is rossz volt a viszonyunk, voltak ugyan jobb időszakok. Nagyon nehéz élete volt, ezért rossz a természete. Valamit mindig kitalált, amiért megsértődhetett és ha kerestük lecsapta a telefont és ha elmentünk hozzá, vagy nem nyitott ajtót, vagy ránk vágta az ajtót szü nélkül. Ezért döntöttünk úgy, hogy megszakítjuk vele a kapcsolatot, ez volt kb 1,5 éve. Nagyon nehéz döntés volt, és nem biztos, hogy helyes. Tudom, hogy a család a legfontosabb az életben és sajnálom is szegényt, mert teljesen egyedül él de mior régebben céloztam finoman rá, hogy fizetek neki pszichológust, csak rámüvöltött, hogy bolondak tartom én?

Beszélni vele nem lehet, mert meg se hallja! Próbáltuk már ezerszer, kerestük a békülést, aztán egy idő múlva kezdődött minden előlről!

De valahogy azóta sem "szabadulunk tőle" olyan ez, mint egy rossz átok! (Tudom szörnyű, hogy a saját nagyanyámról így beszélek, de az évek alatt gyakorlatilag megutáltatta magát velem!) Az ő módszere, hogy a hátunk mögött mocskolódik, mindenkitől, még a sarki újságostól is gyakorlatilag azt halljuk vissza, hogy milyen szemetek vagyunk, anyumat mindig bántja (és bántotta) szóban és lelkiekben is (mert ő a lánya). Anyumnak van egy nővére, ő már szintén több éve nem beszél vele!

Mit tanácsoltok? Valaki hasonló helyzetben?

Köszönöm a válaszokat!

17L

2010. aug. 23. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy bemenne..
2010. aug. 23. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

gyújtsd rá a házat. xd

a legjobb megoldás

2010. aug. 23. 12:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Ez az otthon tényleg jó ötletnek tűnik! Majd megpróbálom úgy intézni, hogy ismerősön keresztül jusson a fülébe, azokra talán hallgat!

Nevetséges, de még én aggódok érte, hogy egyedül van, mi lesz ha bármi történik vele! (Mert "sajnos" azt úgy is megtudjuk!)

2010. aug. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!