Lehet egyszerre két feleségem?
Figyelt kérdés
Arrra gondoltam hogy kettő biszex lánnyal együtt éljek, milyen jó lenne már.. :D2021. máj. 2. 21:09
1/35 anonim válasza:
Magyarországon nem lehet két házastársad, de annak nincs akadálya, hogy együtt éljetek. Vannak ilyen kapcsolatok.
5/35 anonim válasza:
Olyat ismerek, aki két nővel éle együtt, de heterók. Azt hiszem...
6/35 anonim válasza:
Ööö, nagyon remélem, hogy ez kamu, de ha komolyan gondolod akkor...khm nőj fel.
7/35 anonim válasza:
Elég kicsi az esély hogy 2 bi lány aki egy párt alkot, pont beléd IS szeressen, és ilyen édeshármasban akarjon élni. Amúgy azt vágod hogy az emberek akik együtt élnek, nem csak szexelnek reggeltől-estig, szerintem te lennél az első aki elmenekül ebből a kis kommunából :D
8/35 anonim válasza:
Arab vagy?Akkor lehet a hazádban hivatalosan akármennyi😁
9/35 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?!..
Akkor nem kell házasság amúgy sincs értelme. 2 biszex lánnyal akarok együtt élni nem tudom miért olyan furcsa ez nektek
Egyébként nyáron leszek 17
2021. máj. 2. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!