Más is volt egyedül otthon? Mit csináljak? Elmentek a szüleim nyaralni 4 napra. én nem akartam velük menni. De most félek:D nagy házba egyedül vagyok szerintem behozom a kutyát is a házba^^.
régebben tesómmal mi is behoztuk a németjuhász kutyánkat, feljött az emeletre, de nem mert lemenni. SZerencse, h a szüleink csak pár órára mentek el, mert különben a kutya ott maradt volna. Így is odapisilt és apunak kézben kellett levinni a 40 kg kutyát:) Szal szerintem ez nem jó ötlet:)
Amúgy szerintem vegyél egy forró fürdőt, próbáld fel a ruháidat, nézz vmi vígjátékot, csinálj vmi fincsi kaját, olvass, csinálj sütit, rajzolj, hallgass zenét, msn-ezz:)
buuuuuuuuuuuuulit:DDD
rohadtmázlista:DD
16l
OFF
A kutyát csak akkor vidd be, ha máskor is beengeditek. Mert Te félsz ne a kutya szívjon, hogy most hozzá szoktataod a bent léthez, aztán máskor nem mehet be. Nem fogja tudni mire vélni, hogy valamit egyszer szabad neki másszor nem.
Én amikor egyedül vagyok itthon, kihasználom az alkalmat :P
Horrorfilmeket nézek, max hangerőn hallgatom a zenét, ilyesmi :) (Tudom, nagyon gáz, főleg ennyi idősen, de amikor a szüleim itthon vannak, ezekre nincs lehetőségem)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!