Ennyire érzeketlen a pasim, vagy én "varok" el túl sokat?
Sajnos a legtöbb pasi ilyen. Na, hogy mondjam, azok a pasik, akik még a hagyományos értelemben a "férfias" férfiak. Az enyém is ilyen:) Néha nagyon elkeserítő. Most héten gyártottam őrjöngve a miki-csomagokat az ő unokahúgainak meg az ismerőseimnek, nézi a kis csomagokon a feliratokat, mindegyikre ráírtam ugye a nevet, egyszercsak megkérdezi: magadnak nem csináltál?
Egyik születésnapomra szakácskönyvet kaptam tőle, ne tudd meg hogy kiborultam.Szerintem -a páromból indulok ki- máshogy fejezik ki a szeretetüket, pl kiviszik a szemetet, kiteregetik a ruhát, reggel behozzák a kávét, ilyesmi. Nem vársz sokat, máshogy vannak összerakva.JA, tortával is jártam így, a barátnőmmel 2 napig csináltuk, baromi jól nézett ki, evett belőle egy szeletet, másnap semmit, kérdésemre, h nem ízlik-e a torta, azt felelte, dehogynem, de náluk ennyi úgysem fogy el, a végén a kutyák fogják megenni. Most már szeretné, hogy süssek neki, de egy nagy macit!!!Próbálj vele beszélni erről, de az a helyzet, h nagyon változni nem fog.
Nem minden férfi egxforma.
Az enyémet,néha figyelmeztetni kell,de mnindig viszonoz mindent.
Legutobb épp nem volt pénz szülinapomra,de ajàndék helyett ö fözött nekem,plussz néhàny édességet vett(édesszàju v.ok.)
Én veszek neki rendszeresen valamit,és mindig volt annyi tisztelet benne,ho^gy megköszönje,pedig nem egy romantikus tipus.
Persze vannak rossznapjai is,olyankor nem nagyon tud örülni,de utolag mindig elnézését fejezi ki.
Szia, 11:48as vagyok!
Tény, hogy vannak rendes férfiak is, de mindegy. Mi nők azért találunk kivetnivalókat, ha kell, ha nem. Egy barátnőm pl mindig kapott valami meglepit a pasijától, néha csak úgy besurrant a szobájába, nyomtatott feliratokat hogy "szeretlek" meg ilyesmik, kiragasztgatta. A barátnőm a végén már azt mondta, jó-jó, nagyon cuki, de kifogyasztja a patront a nyomtatójából, meg megírhatná kézzel. :)
Mondom, én kaptam már szakácskönyvet, ették kutyák a szülinapi tortát, de imádom a párom, és az egy dolog, h nem ismeri el, nekem ezek a dolgok mennyire fontosak, attól függetlenül még minden nap kimutatja "férfinyelven" hogy mennyire szeret.
Kedves kérdező! Ne keseredj el! Gondolkozz, h az ünnepeken kívül milyen a párod. Próbál-e segíteni, háztartásban például, elhoz-e valahonnan kocsival, beállít-e néha egy tábla csokival, szóval keress olyan dolgokat a mindennapjaitokban, ami már természetesnek számít. Na mert ezek azok a dolgok, amikkel ő kifejezi, hogy szeret.
nem érzéketlen, hanem csak más a szeretetnyelvetek :) segítsetek egymással megismertetni, mire van szükségetek :)
olvassatok testbeszéd és szeretetnyelv könyveket
mi megbeszéltük,h csak vmi apróságot veszünk Mikulásra.ez általában édesség szokott lenni.én még a hét elején szóbahoztam,és mondta,h ő már megvette.tök aranyos volt,kaptam egy dobozos csokit,örültem neki,mert imádom a csokit,meg persze,h nem felejtette el.
Beszélj vele,miért ilyen,de ha ilyen a "stílusa" sztem nem nagyon tudod megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!