Itthon egész nap üvöltöznek velem! Nem bírom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sosem voltam rossz gyerek, csak a húgom, de ezt nem képesek megérteni!19L2010. aug. 22. 12:28
1/10 anonim válasza:
Menj el otthonról és aludni járj haza csak, nekem bevált
vállalj munkát suli mellet. Mutasd meg nekik önálló vagy
ne nagyon foglalkozz velük csak annyira, hogy normálisan
ne tudjanak belekötni
2/10 anonim válasza:
szard le. ha velem kiabal valaki, mintha nem is hallanam, leulok a gepem ele, fel a fules es hagy menjen.
3/10 anonim válasza:
A szülők mindig ilyenek,engedd el a füled mellett
4/10 anonim válasza:
Többgyerekesek hol vagytok? Ti tudjátok erre a választ, mondjátok meg, ha már többet is össze tudtatok hozni! Most bocsy, de nagyon sok ilyen kérdés van és erre a többgyerekes szülők tudják igazán a választ, de általában nem válaszolnak jobb mindig az egyik gyereket KIKÉSZÍTENI!
5/10 margoz válasza:
Nem irod hogy miért üvöltöznek veled?Ha csak teszed magad egyik helyröl a másikra nem veszed ki a részed a házimunkábol,és még a hugoddal sem jösz ki,akkor meg értem ha fogytán a türelmük.Nem kellene egy kis ön kritikát alkalmaznod?
6/10 anonim válasza:
:))))))))))))))))))))))))) Kiveszem a részem a házimunkából, viszont ha EGYSZER nem mosogatok el, máris áll a bál!
7/10 anonim válasza:
szóval szerintem mindegyik szülő ilyen!
8/10 anonim válasza:
12:39 :( Remélem nincs igazad! Nekem 4 gyerekem van, a legisebb 7, a legnagyobb 27 éves, de még ilyet sohasem mondtak. Talán nem kéne általánosítani.
A kérdezőnek: mi az oka az ordítozásnak?
9/10 anonim válasza:
Sajnos ez máshol is előfordul:(. Vonulj el, hallgass zenét, ne kiabálj te is, mert az csak olaj lenne a tűzre...Jól teszed, ha elvonulsz
10/10 anonim válasza:
Halihó én is többgyerekes vagyok.
Nos feletébb érdekes ez az eset,ahol egy 19 éves mindjárt"gyerek lett"(bezzeg ha pasiról,vagy buliról lenne szó)
Nos eebben az esetben a megoldás,ha mindenki elmegy dolgozni,megszűnik a frusztráció az anyagi problémák miatt és esténként örülnek,ha látják egymást.
Sok embernek nem jó hosszú időn keresztül"bezárva lenni"együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!