Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak megkérdezzem az...

Mit csináljak megkérdezzem az anyukámat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy anyukámnak és apukámnak megromlott a kapcsolta és már a váláson is gondolkoznak.Engem nagyon rosszul érint ez az egész mert minden egyes nap végig kell hallgatnom a veszekedésüket meg amiket egymás fejéhez vágnak.Nemrégen anyukám sokat elkezdett elvonulni meg sms-eket irogatni meg kapni amikor meg megkérdeztem hogy ki küldi ezeket az üzeneteket nem válaszolt.Nagyon kíváncsi voltam ezért megnéztem a telefonját(tudom hogy nem szép dolog) és olyan üzeneteket találtam hogy egy idegen szám olyanokat ír hogy "szeretlek...stb". Teljesen letablózott nem tudom hogy mitcsináljak.Rákérdezzek? Vagy ne? Annyira csalódtam benne.. Azonkívül most megyek gimibe és nagyon izgulok a változás miatt úgy érzem nem vagyok képes megbírkozni a feladatokkal meg a promlémákkal azt érzem hogy csak nekem van ilyen rossz életem(más problémák is vannak a családban..). Mit tudtok tanácsolni? Teljesen kétségbe estem.
2010. aug. 21. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom a helyzeted.... tényleg vagy irány a kolesz és majd megoldódik valahogy, vagy kérd meg őket, h intézzék minél gyorsabban és tisztábban, mert te ebbe tönkremész. Ismerek sajnos olyat akinek az egész gimi arról szólt, h az anyjáék mocskosan válnak. Senkinek nem jó!

Kolesz!!!!

2010. aug. 21. 17:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az üzeneteket ja és anyuká azért nem látja rajam hogy kétségbe vagyok esve mert előtte nem mutatom és senki előtt sem maximum magamba elvonulok és sírok.Úgy érzem hogy szüksége van a támogatásomra ezért inkább csak magamba tartom.
2010. aug. 23. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!