Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Elengednétek a lányoto...

Szülők! Elengednétek a lányotokat (16) szeptember első 3 tanítási napjának az estéjén 22:00-tól kb 30 percre, hogy megnézze a kedvenc humoristáit?

Figyelt kérdés
Nem bulizni akar, mondta, hogy akár mehetek vele. Mellesleg 31-én is jönni fogy egy kedvence. Csak az a bökkenő, hogy másnap iskola.
2010. aug. 20. 23:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ha TILTVA nevelsz, HAZUDNI tanítasz. Már az is nagy baj, ha ehhez engedélyt kell kérnie.
2010. aug. 21. 09:05
 32/40 anonim ***** válasza:
Te jó isten én 14évesen eljártam vasárapokon bulizni reggel 5-ig úgy hogy 7-kor kellet suliba mennem:) Nem lett semmi bajom tőle kijártam a sulit nem drogoztam és alkesz se lettem:)
2010. aug. 21. 09:11
 33/40 anonim ***** válasza:

Istenem az első hétben NEM tanulnak semmit.

Hát persze hogy elengedném

2010. aug. 21. 09:25
 34/40 anonim ***** válasza:
Fáradt...első héten úgyse csinálnak szinte semmit. Valaki be se megy az első pár napban
2010. aug. 21. 09:25
 35/40 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szülő, de elengedném. Nem bulizni menne és felajánlotta, hogy Te is menj Vele, akkor miért ne? Vagy ha nem mész el, akkor meg barátokkal/barátnőkkel is mehetne, nem? Nem lenne egyedül. :) Az meg hogy fáradt lesz másnap, az más kérdés. Egy napot kibír fáradtan. Ha nagyon meg szeretné nézni a kedvenceit, akkor vállalja be ezt az áldozatot, hogy fáradt lesz. Legfeljebb ha hazamegy suliból, alszik egy nagyot. :)
2010. aug. 21. 10:57
 36/40 anonim ***** válasza:
16 vagyok. Volt már rá példa, hogy buliztam szerdán, csütörtökön hajnalba 6kor értem haza, gyors megfürödtem, összekészülödtem és mentem a suliba! Egész nap olyan voltam mint aki megakar halni, mégis kibírtam! Meg hányszor volt olyan, hogy nem bírtam elaludni és hajnali 3kor még fenn csücsültem, mégis kibírtam.Ráadásul ahogy olvasom kb. 11 ig lennétek távol... 11 kor melyik 16 éves alszik ?:| Menyj el vele, hadd érezze magát jól! 16 éves, mindjárt felnőtt, nem kell félteni..
2010. aug. 21. 11:43
 37/40 anonim ***** válasza:
Persze,én is elengedném.Tuti fáradt se lesz,mert a barátainak másnak majd ezt fogja mesélni a szünetekben,hogy milyen jó volt...=) Az iskola meg...és ha kicsit álmosabb lesz?Majd másnap jobban kialussza magát,ha úgy jobb neki.De egyébként is, oké,hogy otthon lakik,de honnan tudod,hogy ha otthon van már alszik 22-23 óra között?Ennyi idősen én olyan 1 körül aludatam el,mert mindig este adták a legjobb filmeket a tv-ben,és akkor még nem tudtam internetről letölteni mindent,és nem akartam az iskola miatt kihagyni semmi jót.
2010. aug. 21. 12:33
 38/40 anonim ***** válasza:
te jó ég. olvasom a kommenteket, kiábrándító. milyen szülők lesznek azok akik 14-15-16 évesen már hétköznap buliznak. én biztosan nem engedném meg a gyerekemnek, főleg a lányomnak, utána megy a csodálkozás, hogy piál meg fűvel-fával. -ez nem az eredeti kérdéshez szólt-. a humorestes dologhoz már korábban hozzászóltam.
2010. aug. 21. 14:12
 39/40 anonim ***** válasza:
16éves??? én 13éves korában elengedtem vasárnap bulizni:)
2010. aug. 21. 14:49
 40/40 anonim válasza:
16 évessen égne a pofámról a bőr h anyám elkísér..jézusom talán nem 6 évesnek gondolod szegény gyereket..piff.:/ilyen embereket
2010. aug. 23. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!