Muszáj mindenkinek hazugságokkal piszkálni?
Valamelyik nap jött a barátnőm,átcseréltem egy polót és megjegyezte hogy fogytam-e??
Én is észre vettem magamon hogy sok lement rólam..:)
De Anya,Apa,Szomszéd,2.szomszéd,Tesók minde ezzel piszkálnak,mármint hogy dagadt vagyok!!
Tesóm is hogy már szét folyok
a szomszéd hogy nagyon dagadt vagyok
2.szomszéd majd én is olyan dagadt leszek mint Ő
Anya... Ritkán de megjegyzi
Apa: Minden veszekedésnél hogy egy dagadt disznó vagyok.
Elfogyott az önbizalmam!!
Mit tegyeK:??
145cm 35kg!!
Eddig 38 voltam de 3 kg le ment!
Csak hogy nézhessek egy BMI-t azért kérdezem a korod :$ :)
Amúgy télleg szemétség tőlük engem is folyton piszkálnak hogy nagy a s*ggem. A barátomnak tetszik, nekem is, másnak nem is kell ennyi :)
Na már most..a szomszéd minek szól bele?Én is falusi vagyok,de ha beszól egy szomszéd(ritkán),akkor nem törődünk/törődök vele,mit érdekel engem a szomszéd véleménye?Semmit..:)
Anyád is azt mondja,hogy dagadt vagy??Minek mondja ezt?Anyám mindig azt hajkurássza,hogy milyen vékony vagyok,sportos ismerősöm meg azt mondja,hogy most épp jól nézek ki(nekem ilyennek kell lennem korhoz mérve-54 kg,158,5 cm)..és az nem,nem kövér!A BMI-m is jó:) Az is azt írta,hogy normális.Anyámra meg azt,hogy túlsúlyos,pedig ő ilyen egészséges állapotban.Mikor gondjai vannak,akkor nagyon lefogy.
Apámra is túlsúlyost írt..hát..annak lehet,hogy van egy kis valóságalapja.
De amúgy nem értem a szülőket!Egyszer azt mondják,hogy keveset eszünk,másszor azt mondják,hogy ne együnk már annyit!Miért nem mondják meg,hogy hányat lépjünk?:/
*miért nem mondják meg,hogy hányat lépjünk=miért nem mondják meg,hogy hogyan cselekedjünk helyesen?(pontosan fogalmazva..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!