Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj mindenkinek hazugságokk...

Muszáj mindenkinek hazugságokkal piszkálni?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap jött a barátnőm,átcseréltem egy polót és megjegyezte hogy fogytam-e??

Én is észre vettem magamon hogy sok lement rólam..:)

De Anya,Apa,Szomszéd,2.szomszéd,Tesók minde ezzel piszkálnak,mármint hogy dagadt vagyok!!

Tesóm is hogy már szét folyok

a szomszéd hogy nagyon dagadt vagyok

2.szomszéd majd én is olyan dagadt leszek mint Ő

Anya... Ritkán de megjegyzi

Apa: Minden veszekedésnél hogy egy dagadt disznó vagyok.

Elfogyott az önbizalmam!!

Mit tegyeK:??

2010. aug. 20. 13:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
kép?
2010. aug. 20. 13:59
 12/48 A kérdező kommentje:

145cm 35kg!!

Eddig 38 voltam de 3 kg le ment!

2010. aug. 20. 14:00
 13/48 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :O
2010. aug. 20. 14:01
 14/48 anonim ***** válasza:

Itt feltehetsz képet:

[link]

2010. aug. 20. 14:02
 15/48 anonim ***** válasza:
61%
Akkor pont szép vagy. Mit akarnak, ahhoz a magassághoz annyi kg-mal gyönyörű alakod lehet.
2010. aug. 20. 14:03
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy nézhessek egy BMI-t azért kérdezem a korod :$ :)

Amúgy télleg szemétség tőlük engem is folyton piszkálnak hogy nagy a s*ggem. A barátomnak tetszik, nekem is, másnak nem is kell ennyi :)

17/48 anonim ***** válasza:
Vagy itt [link]
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Minden tekintetben sovány vagy.A BMI indexed 18 alatt van,ami felnöttnél és gyereknél is soványat jelent,azt írják szedj magadra pár kilót.Ezt javaslom én is.Ha nem gúnyosan mondják a többiek,hanem komolyan,akkor vetess velük szemüveget,egyébként pedig szedj magadra pár kilót,mert ha ennél is vékonyabb leszel,az már komolyan veszélyezteti az egészségedet!
2010. aug. 20. 14:09
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Na már most..a szomszéd minek szól bele?Én is falusi vagyok,de ha beszól egy szomszéd(ritkán),akkor nem törődünk/törődök vele,mit érdekel engem a szomszéd véleménye?Semmit..:)

Anyád is azt mondja,hogy dagadt vagy??Minek mondja ezt?Anyám mindig azt hajkurássza,hogy milyen vékony vagyok,sportos ismerősöm meg azt mondja,hogy most épp jól nézek ki(nekem ilyennek kell lennem korhoz mérve-54 kg,158,5 cm)..és az nem,nem kövér!A BMI-m is jó:) Az is azt írta,hogy normális.Anyámra meg azt,hogy túlsúlyos,pedig ő ilyen egészséges állapotban.Mikor gondjai vannak,akkor nagyon lefogy.

Apámra is túlsúlyost írt..hát..annak lehet,hogy van egy kis valóságalapja.

De amúgy nem értem a szülőket!Egyszer azt mondják,hogy keveset eszünk,másszor azt mondják,hogy ne együnk már annyit!Miért nem mondják meg,hogy hányat lépjünk?:/

*miért nem mondják meg,hogy hányat lépjünk=miért nem mondják meg,hogy hogyan cselekedjünk helyesen?(pontosan fogalmazva..)

2010. aug. 20. 14:10
 20/48 A kérdező kommentje:
38 voltam!! Nem méretkeztem de szerintem 3 kg le ment rolam bőven
2010. aug. 20. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!