Miért töröltek ki innét egy kérdést az előbb?
Figyelt kérdés
Épp válaszoltam rá, majd utánam még ketten, elmentem 5 percre, meg akartam nézni van e valami fejlemény, erre a kérdés már nem létezik. Viszont valahol olvastam a gyikban, hogy egyetlen kérdést sem törölnek ki...2010. aug. 19. 16:06
11/17 anonim válasza:
nem azért törölnek egy kérdést, mert valakinek az nem érdekes. Ha a teknősös kérdést bejelented, akkor sem fogják törölni, mert nincs benne semmi olyan (nem trágár, nem kamu, nem pszichopata stb.) a rá érkezett választ viszont törlik, mert a válaszoló csak kötekedni akar.
12/17 A kérdező kommentje:
A pszichopata kérdező is tanácsért fordult hozzánk, nem baromkodni akart.
2010. aug. 19. 16:31
13/17 anonim válasza:
Egy pszichopata itt nem kap értelmes megoldást a gondjaira, ha tényleg segitséget keres, akkor menjen szakrendelésre.
14/17 anonim válasza:
most komolyan nem érzed a különbséget egy átlagos, unalmas kérdés között, és egy olyan kérdés között amiben az szerepel, hogy ő bizony gyilkolni akar?
Alapból elég kamu szagú a kérdés, mert akinek ilyen pszichés gondjai vannak, azok nem kérdeznek meg senkit arról, hogy mit tegyek...Ebben a témakörben vannak a legtöbben, és a legnormálisabb válaszolók, ezért elég sok kamut dobnak ide be, mivel arra a többség ugrik. Amúgy a kategória se volt jó, mert a kérdés egészségügyi gond.
Nem csak a provokatív kérdéseket törlik, nézd meg egy kérdésnél, hogy miből lehet válogatni, ha jelenteni akarsz.
15/17 anonim válasza:
Na én meg azt hittem, hogy én vagyok bamba és rossz helyen keresem a megválaszolt kérdést. Én is arra válaszoltam szinte egy regényt írtam, de törlödött minden. Azért kiváncsi lennék, hogy tényleg ilyen beteg a kérdező (nyugi nem te :)) vagy csak hüylült.
16/17 anonim válasza:
tuti kamu volt. Melyik őrült gyilkos kérdezi meg, hogy ez helyes-e , és mit tegyek? egyik sem, sőt azt gondolják ez a normális. El hiheti mindenki, hogy nem itt fog erről egy pszicho kérdezősködni.
17/17 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy ez etikailag nem helyes, hogy feltesz itt egy ilyen kérdést, de basszus én akkor is nagyon kiváncsi voltam miket reagált volna a válaszainkra. :)
2010. aug. 20. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!