Tudnátok nekem segíteni búcsúbeszédet írni az anyukám temetésére?
Sziasztok.
Az édesanyám sajnos meghalt. Az én feladatom, hogy búcsúbeszédet írjak. Tudom...tudom, hogy a saját érzéseimet, gondolataimat kéne leírom, de annyira magam alatt vagyok, hogy nem vagyok képes magamtól egy szép búcsúbeszédet írni most.
Kérlek segítsetek nekem. Egy példa szöveget, vagy ha valaki írt már búcsúbeszedet el tudná nekem küldeni, és én át fogalmaznám.
Nagyon nagyon hálás lennék érte! Millió köszönet. Puszi
Őszinte részvétem.
Szerintem is félreértetted. Ha nem egy általános búcsúztató szöveget akar mondani a pap, hanem személyeset, akkor szüksége van pár adatra, meg pár olyan dologra, ami anyukádra volt jellemző. Ezeket akár felsorolásszerűen is felírhatod, nem kell teljes mondatokba rendezni.
Kérdezz rá újra a papra, hogy mit is akar, nem szégyen, ha most nem vagy összeszedett.
Szerintem is csak az élete főbb dolgaira kíváncsi, nyilván nem tud róla dolgokat,akkor mit is mondjon?
Részvétem!
Valószínűleg nem konkrét búcsúbeszédet kér, hanem néhány fontosabb eseményt, amely nagyban meghatározta az életét (hol született, mit tanult/dolgozott, mikor kötött házasságot, mikor születtek a gyermekei stb.).
Őszinte részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!