Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Mit vegyek/csináljak...

Segítség! Mit vegyek/csináljak párom születésnapjára?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet nagyon szívesen fogadok!

Amik nekem eddig eszembe jutottak:

1. Valami zenész alkatrész, mert kongázik, ill. gitározik. De zeneboltban dolgozik, szóval semmi értelme ezt venni.

2. Van a felkarján egy félig befejezett griff-tetoválás, ismerőse csinálta, szeretné befedetni/befejeztetni egy tehetségesebb tetkóssal, gondoltam utalványt veszek neki egy szalonba, de félek, hogy nem is akarja igazán és elég drága lenne ez, ill. annyi, hogy biztos rosszul érezné magát attól, hogy ennyit költöttem rá. (Még elég friss a kapcsolat.) Meg így 20-a felé már én is elég csehül állok.

3. Imád enni és főzni... Főzzek neki valamit? Nem vagyok túl jó szakács. :(

4. Írok neki verset, mert elég jól írok. De ez olyan snassz.

Ő már annyi aprósággal lepett meg, hogy nagyon rosszul esne, ha én semmit nem adnék neki... Mondjuk azt mondta, nem olyan Ő, hogy fönnakadna azon, hogy nem kap tőlem tárgyi ajándékot, de értitek mégiscsak egyszer 26 éves az ember. Én meg annyira nem vagyok kreatív.

Pénteken lesz a szülinapja.

SEGÍTSETEK, mindenféle ötlet érdekel!

2010. aug. 18. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem pár ötletem van hirtelen, amiket én már megcsináltam a páromnak szülinapjára. az egyik egy naptár volt, kihajtatós, nagy amit a falra szoktak rakni. minden hónapra másmilyen képet illesztettem be, természetesen rólam, meg közös képet meg hasonlók. és szépen színesben kinyomtattam neki. nagyon tetszett, már a falra is kirakta rögtön és még a következő évben is ott lógott a falon. a másik az volt, hogy vettem neki apró ajándékokat, amikre épp szüksége volt (tusfürdő, zokni, parfüm, polo, kulcstartó, öngyujtó, stb) és ezeket eldugtam a házban mindenhová és megkellett keresnie. és a nagy ajándékát csak akkor kaphatta meg, ha mindet összegyűjti. persze volt közte vicces ajándék is.. és megkereste, persze közben iszogattunk, meg gyertyákat gyújtottam meg felraktam hangulatos zenét én meg kiöltöztem. aztán megkapta a nagy ajándékát, az pedig egy torta volt, a közepén a közös képünkkel. (marcipánból :) de volt, hogy csináltattam magamról képet és azt kereteztettem be egy gyönyörű képkeretbe. de volt, hogy én sütöttem tortát neki. a legegyszerűbb csokitortát és mellé sütöttem sült tálat. rántottam ki mindenfélét ami eszembe jutott, csináltam köretet meg salátát, mindezt szépen feldíszítettem. de csináltam már fotóalbumot is a közös képeinkkel. de kapott már öngyujtót felirattal. egyik szülinapjára pedig meglepi bulit csináltam. azt mondtam, hogy kettesben szeretnék vele ünnepelni, erre elívtam egy-két jó barátját meg a közeli rokonokat és megleptük. most pedig egy romantikus hétvégét tervezek, ami csak róla fog szólni. elmegyünk egy hétvégére valahova, de csak azt csináljuk ott amit ő akar. stb. de ha tudsz játszani valamilyen hangszeren vagy van egy "kis" hangod, akkor betanulhatnál egy lassú romantikus zenét és elénekelhetnéd neki. vagy esetleg még a sztriptíz.... :) hirtelen ezek jutottak az eszembe, remélem segítettem.
2010. aug. 18. 09:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon sokat segítettél! :D

Nagyon tetszenek ezek az ötletek, feliratos öngyújtót hol lehet csináltatni?

2010. aug. 18. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
én órásnál csináltattam, mert ő glavíroz is. de kulcsmásolóban is csinálnak ilyet szerintem. örülök, hogy segíthettem. :)
2010. aug. 18. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

én gitár alakú tortát sütök férjemnek, mert ő is gitározik, mivel gitárra most nincs pénzünk, így ezt kapja, karácsonyra meg a gitárt:)

2010. aug. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!