Segítség! Mit vegyek/csináljak párom születésnapjára?
Bármilyen ötletet nagyon szívesen fogadok!
Amik nekem eddig eszembe jutottak:
1. Valami zenész alkatrész, mert kongázik, ill. gitározik. De zeneboltban dolgozik, szóval semmi értelme ezt venni.
2. Van a felkarján egy félig befejezett griff-tetoválás, ismerőse csinálta, szeretné befedetni/befejeztetni egy tehetségesebb tetkóssal, gondoltam utalványt veszek neki egy szalonba, de félek, hogy nem is akarja igazán és elég drága lenne ez, ill. annyi, hogy biztos rosszul érezné magát attól, hogy ennyit költöttem rá. (Még elég friss a kapcsolat.) Meg így 20-a felé már én is elég csehül állok.
3. Imád enni és főzni... Főzzek neki valamit? Nem vagyok túl jó szakács. :(
4. Írok neki verset, mert elég jól írok. De ez olyan snassz.
Ő már annyi aprósággal lepett meg, hogy nagyon rosszul esne, ha én semmit nem adnék neki... Mondjuk azt mondta, nem olyan Ő, hogy fönnakadna azon, hogy nem kap tőlem tárgyi ajándékot, de értitek mégiscsak egyszer 26 éves az ember. Én meg annyira nem vagyok kreatív.
Pénteken lesz a szülinapja.
SEGÍTSETEK, mindenféle ötlet érdekel!
Köszönöm, nagyon sokat segítettél! :D
Nagyon tetszenek ezek az ötletek, feliratos öngyújtót hol lehet csináltatni?
szia!
én gitár alakú tortát sütök férjemnek, mert ő is gitározik, mivel gitárra most nincs pénzünk, így ezt kapja, karácsonyra meg a gitárt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!