Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen helyzett...

Szerintetek egy ilyen helyzettel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy pigmenthiányom van.

Van feleségem, de a lánytestvére látványosan lenéz emiatt(a család többi tagja elfogadta úgy ahogy).

Aztán például most van kislánya és nem mehetek a közelébe, mert irtó cirkuszt csinál.

Emiatt én haza akartam menni, mert mondtam, hogy így elég kellemetlen ott lenni, megalázónak éreztem az egész szituációt.

A feleségem meg nem engedte meg nem is akart hazajönni, így végül összevesztünk és eljöttem.

Szerintetek hogyan kellene ezt kezelni és mit kellene tennem a közeljövőben?

2021. márc. 2. 14:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Pont ez a lényeg, hogy a feleségem így állt hozzám.

Nem is értem, hogy mit gondolt, majd ott ülök ezek után?

2021. márc. 2. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért már ok is lehet a válásra. Ha ennyire nem tud elfogadni minek ment Hozzád. Nem is értem az ilyeneket. Nem csak sötétek, de iszonyat parasztok is. Ne haragudj ha nyersen fogalmaztam, de ez az igazság sajnos.
2021. márc. 2. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem most talalkoztatok először, nem értem a helyzetet

A sógornőm kuka, de őszintén szólva a feleséged is határeset.

Összeveszni azért fölösleges, felállást és mész. Az én exfeleségem biztosan jött volna.

2021. márc. 2. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak is hasonló bőrbetegsége van, nagyon feltűnő, kb mintha égés lenne. A családom soha nem viselkedett vele így, de ha ezt tette volna, biztosan kiakadok. Egy valaki szólta meg (persze a háta mögött), hogy túlsúlyos, neki megmondtam, hogy ő így érzi jól magát és nekem is így tetszik, nem tudom, miért kell erre megjegyzéseket tenni.

Kérdező, sajnos a feleséged értékrendjében, hozzáállásában valami nagyon nincs rendben.

2021. márc. 2. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A feleséged beszélt a testvérével utána?

Mert (lehet ezt sokan nem fogják kedvelni, de) én se szívesen választanék a testvérem és a férjem között. Hisz mindkettőt szeretem. Ezért én pl megtudom egy részt a feleséged is érteni, hogy nem akart menni, de az biztos hogy elvárnám tőle, hogy beszéljen a testvérével. Én baris biztosan nem hagynám, hogy így bánjon egyik a másikkal.

És ha meghívnak valahova ahol ő is ott lesz az ne tartson vissza. Hisz azzal csak örömet szereznel neki, hogy miatta mondasz le dolgokról pl családi összejövetelrol.

Csak ignoráld. Azzal jobban felhúzod.

Szerintem beszélj erről a feleségeddel. Mondd el neki, hogy ez rosszul esett és nagyon kellemetlenné tette neked a szituációt, hisz sokat ellene nem tudsz tenni és ezt legyen szíves a testvérével megbeszélni.

És vegszonak: az ilyennel nem szabad komolyabban foglalkozni mert az ilyen embert az élteti, hogy másokat kritizál. Ne pazarol az energiád az olyanokra mint a sógorod;)

2021. márc. 2. 23:21
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, nekem alap dolog, hogy akit szeretek, azt megvédem. Igen, akkor is, ha egy másik szerettem bántja, mert attól még nem jogos a dolog és ugyanúgy fáj az illetőnek. És ezzel nem kell “választani” senkit, ha a bántó fél megértette, mi a probléma, minden mehet tovább a régiben.
2021. márc. 2. 23:24
 17/19 anonim ***** válasza:

A rokont kapja az bér, a párját meg választja.

Egyik testvérem a paromba "állt bele", a másik meg a gyerekekbe.

10-12 évre kiestek az érdeklődési körömből.

Azután meg már igencsak formális lett a kapcsolatunk.

Szerintem nem hibáztam.

2021. márc. 3. 00:27
 18/19 A kérdező kommentje:

Azért jó látni, hogy egyeseknek van gerince.

Köszönöm

2021. márc. 3. 08:48
 19/19 anonim ***** válasza:

A sógornőd egy praszt, de a feleséged meg a párja.

Ezek után én komolyan elgondolkodnék, együtt akarok-e élni olyan "társsal", aki képtelen kiállni értem, csak bólogat a húga hlyeségeire, aztán meg "megtiltja" - WTF??? -, hogy eljöjjek, miután ronggyá aláztak.

Megsúgom: én NEM lennék képes rá ezek után.

2021. márc. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!