Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a családommal?

Mit csináljak a családommal?

Figyelt kérdés
A családom az elmúlt időszakban egyre jobban elviselhetetlen lett. Lassan napi szintűek a veszekedések.Próbáltam már hogy nem szólok hozzájuk de aztán meg az lett a vége hogy miért nem beszélek velük. Aztán az volt a bajuk hogy miért beszélek velük. Még nem tudok elköltözni se. Hozzám vágták már azt is hogy miért nem költözök már el. Bármit is csinálok beleszólnak ,tanuláskor minek tanulok úgy is hülye vagyok. Ha a saját dolgommal foglalkozok akkor minek foglalkozok azzal. Ha segíteni akarok akkor az a bajuk. Ha zenét hallgatok,megkérdezik minek meg miért azt. Mióta van ez az online oktatásos otthon maradásos cucc azóta sokkal rosszabb. Azzal is jöttek már hogy sok áramot fogyasztok,azért sok az áram. Erre megmutattam nekik hogy alig fogyasztok valamit.Ezt fel sem fogták továbbra is azt mondták miattam van. Ha ész érveket hoztam fel vagy logikus magyarázatot azt se értették meg. Lassan eljutok oda hogy gyűlölni fogom őket. Egy rokonom van ahova eltudnék menni (nagyanyám) viszont ő se igazán bír leginkább csak elvisel minket.
2021. jan. 28. 22:42
 1/6 Savlekotő ***** válasza:
88%
Ti alapjáraton gyűlölitek egymást,de ez ma tömeges ez a szarkupac család minta,akiknek most együtt kell lenni de eddig maximum aludni jártak haza hogy ne is lássák egymást meg a nyűg szaporulatukat.
2021. jan. 28. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Jelenleg, ebben a járványos időszakban próbálj online kapcsolatokat építeni, téged érdeklő csoportokat keresni, 100%-osan a tanulásra koncentrálni, hogy mielőbb léphess otthonról, amint eljön az idő.

Nem tudom mennyi idős vagy, remélhetőleg hamarosan továbbtanuláskor kérheted magad koleszba ha úgy alakul.

2021. jan. 29. 04:13
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Én rákérdeznék a nagymamánál, hogy egy időre legalább lakhatnál-e nála.
2021. jan. 29. 06:36
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem értem, hogy ilyen degenerált embereknek minek gyerek...
2021. jan. 29. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Ezt akartam pont írni, amit 4-es.

Nem kötelező szaporodni, basszus:(

2021. jan. 29. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni velük. Azért kötekednek egymással vagy éppen veled mert a másik létezése zavarja őket. Tehát mindegy higy mit csinálsz az rossz lesz.

Arra tudok gondolni hogy nagymamád őket nem kedveli, veled személy szerint nem biztos higy baja van. Szerintem kérdezd meg higy nem mehetnél-e hozzá, csak te egyedül. Lehet hogy ezzel nem lenne gondja. Mondjuk eltartani nem tudom miből fog ha a családi a szüleidnek megy, tudom hogy nem sok, de pl enni tudsz belőle. Szóval az anyagi részét te tudod. Esetleg ha van lehetőséged diákmunkát kereshetnél, így nem lenne go d hogy nála laksz. Ezt úgy írtam hogy fogalmam sikcs az anyagi helyzetéről, lehet higy nincs is szüksége erre, de ezt te tudod. Egy próbát megér azért.

2021. jan. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!