Mit csináljak a családommal?
Jelenleg, ebben a járványos időszakban próbálj online kapcsolatokat építeni, téged érdeklő csoportokat keresni, 100%-osan a tanulásra koncentrálni, hogy mielőbb léphess otthonról, amint eljön az idő.
Nem tudom mennyi idős vagy, remélhetőleg hamarosan továbbtanuláskor kérheted magad koleszba ha úgy alakul.
Ezt akartam pont írni, amit 4-es.
Nem kötelező szaporodni, basszus:(
Semmit nem tudsz tenni velük. Azért kötekednek egymással vagy éppen veled mert a másik létezése zavarja őket. Tehát mindegy higy mit csinálsz az rossz lesz.
Arra tudok gondolni hogy nagymamád őket nem kedveli, veled személy szerint nem biztos higy baja van. Szerintem kérdezd meg higy nem mehetnél-e hozzá, csak te egyedül. Lehet hogy ezzel nem lenne gondja. Mondjuk eltartani nem tudom miből fog ha a családi a szüleidnek megy, tudom hogy nem sok, de pl enni tudsz belőle. Szóval az anyagi részét te tudod. Esetleg ha van lehetőséged diákmunkát kereshetnél, így nem lenne go d hogy nála laksz. Ezt úgy írtam hogy fogalmam sikcs az anyagi helyzetéről, lehet higy nincs is szüksége erre, de ezt te tudod. Egy próbát megér azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!