Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen apáról?

Mit gondoltok az ilyen apáról?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz egy kicsit lehet...

Szóval van az apám, idén lesz 53. Anyám 40 lesz. Apám fura ember... Legalább 30 éves koráig itt lakott az anyjával, aki mindig kiszolgálta, főzött neki stb. Hatan testvérek, ebből eggyel beszél, állítása szerint kib.sztak vele mindig. Szerintem ebből adódóan elvárja anyámtól, hogy bevigye neki a kávét, kipakolja neki a kaját, mintha egy gyerek lenne. Egyszer úgy jött haza, hogy nekem mondta tegyem ki a kajáját, mondom biztos nem. Azért szerintem nem lehet valaki olyan fáradt, hogy ne tudja kitenni a kajáját. Neki mindent lehet, ha csak én akarok vagy valamelyikünk édesapámon kívül mondjuk sütögetni szalonnát azt nem lehet, mert bebüdösítünk, de ha ő akar enni akkor persze lehet. Állandóan más nőket les, meg eldicsekszi anyám előtt is hogy ezzel a nővel beszélt a gyárban. Miközben anyám sportol, eljár futni és igyekszik jól kinézni. Szinte csak miatta van vita. Eléggé hirtelen haragú, folyamat a múltat emlegeti, olyan dolgokról beszél amik minket nem érdekelnek. Ha megmondanánk neki valószínűleg besértődne. Nagyon spórolós, képes sötétben tojni, ha egy szobában ég a villany akkor mindjárt le kell nyomni. Vannak hülyeségei mint a húzzúk le a redőnyt mert belátnak mikor senki sincs az utcán. Ne beszéljünk hangosan ha nyitva van a wc ablaka mert hallják a szomszédok akiknek a háza 20 méterre van a mienktől. A spóroláshoz annyit hogy tanyán éltek, meg tudom érteni valamilyen szinten, de nem vagyunk rossz anyagi helyzetben hogy az 1-2 hetes kemény száraz pogácsákat meg kelljen enni. Ha hagyunk egy kicsi maradékot mindjárt pazarlók vagyunk. Csak mi lehetünk rosszak, ő nem, ő sose hibás, mindig neki van igaza. Anyám családját utálja mikor semmit se követtek el ellene, sőt adnak neki piát, ha úgy van eszik is. Mi vagyunk a hálátlanok. Ha mondjuk idegennel beszélünk vagy csak ismerősökkel akkor mutatja hogy ő egy nagyon jó családapa, szeret magáról jó dolgokat mondani. Többre tartja magát másoknál. Mivel nagyobb lettem én eltávolódtam tőle, apás voltam régen, most egyikse. Sz.r érzés volt ,,rájönni" hogy mekkora paraszt tud lenni. Azóta tesóm lóg rajta, idén lesz 12 éves fiú. Drága öcsém nagyon rossz tanuló, mégis megkapja az ajándékait... Én meg csak annyit kérek hogy hadd aludjal újra barátomnál de nem... 1x sikerült már szilveszterkor, nem értem mi lenne az akadálya hogy újra... Bevallom, kicsit irigy vagyok tesómra, mégiscsak sz.art se csinál és megkapja a hülyeségeit.

A mai napon történt az hogy nagynénémmel jött haza meg annak a palijával, aztán valami ilyesmi volt hogy anyám kitette a kaját az asztalra hogy egyen. Ott volt anyám is, nagynéném meg a palija... Aztán én nem tudom miért nem evett vagy mi volt, a lényeg hogy elkezdett anyám nővére telefonálni ilyen csomagokkal kapcsolatban, MLM-es cuccra tudok gondolni. Miután elmentek kedves fater meg elkezdett ordítozni anyámmal hogy gyűlöli őket, meg mi az hogy kiteszi a kaját hogy zabáljá(?) Utána szidkozódott hogy anyám egy bugyuta p.icsa stb... Előttem is gyakran kibeszélték egymást, tök kellemes érzés tényleg, hogy én megszülettem és együtt kellett lenniük...

Anyám nem dolgozik, tesóm miatt, mert tesóm nem kel fel reggel és ő viszi iskolába ami 2 utcányira van...

Apám gyárban van, 3 évet volt németben.. sokkal nyugodtabb volt a légkör amíg kint volt és 3 hetenként jött haza... nagyon zavar, hogy anyámnak miatta szokott feszült lenni.

Így hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami leírom...

16/L

2021. jan. 27. 19:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves #20-as válaszoló!

Azt azért tegyük hozzá, hogy az, hogy a testvér autista a kérdésből nem derült ki, ezt az #5-ös válaszból tudtuk meg. Vannak ismerőseim, akik autista gyerek mellett is dolgoznak. És vannak olyan ismerőseim is akik inkább kiléptek egy rossz házasságból, ha már a férjjel ennyire nem lehet együtt élni.

2021. febr. 1. 13:55
 22/22 anonim ***** válasza:
A nagy-nagybátyám ma lett 89 éves. 3 és fél éve alchajmer kórban szenved, de ő sem várja el hogy mindíg kiszolgálják, de nem is kell, mert a segítség alap. Viszont azért 53 év nem olyan sok. Az anyagiakról meg annyit hogy a fizetéshez kell mérni.
2021. febr. 8. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!