Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, ha egy...

Mi a véleményetek, ha egy pasi a legénybúcsúján sztiptíztáncosnő van rendelve?

Figyelt kérdés
Akár történik valami, akár nem. Belefér?
2010. aug. 15. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
én bízok a páromban, mi történne. semmi. ha meg megcsal, akkor jobb is, legalább előbb kiderül. nincs az a táncosnő, aki rávenné a páromat, hogy megcsaljon, még részegen sem. annak a nőnek, aki ettől fél nincs önbecsülése vagy semmitérő a kapcsolata. levetkőzik a csaj, hurrognak egyet a haverjaival, táncol egyet, ennyi. ennyi erővel legyek féltékeny mindenkire?
2010. aug. 15. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
sztem elég egyértelmű hogy a mai világban miért van táncoslány egy legénybúcsún sajna...nem általánosítgatok,de nem egy olyan esetről hallottam hogy a vőlegény behurcolta a lányt a szobába :S
2010. aug. 16. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:
29%

Persze, ismerem, tudnál mesélni...:)

Mellesleg minek a kérdés, hogy ha a nem tetsző válaszokat (esetünkben azt, melyek a mellett foglalnak állást, hogy belefér) lepontozzák? Nem mintha zavarna az a számjegy a kommenteim alatt, de ez tiszta vicc. :)

2010. aug. 16. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!