A covid után feltűnően kevesebben fognak gyereket vállalni?
Olvastam egy kérdést, ahol mindenkit leidiótáztak aki gyereket akar a mai világban. Meg volt aki mindennek elmondta azt, aki a covid után még gyereket vállal. Eszembe jutott, hogy lehet, hogy a covid után feltűnően, nagyszámmal kevesebben fognak gyereket vállalni, vagy aki akar gyereket annak eztán is lesz és nem fogja befolyásolni a covid?
Amúgy meg miért kell leszólni azt aki gyereket akar? Ok, hogy túlnépesedés van, de az afrikaiakat, meg az ázsiaiakat, sőt még a cigányokat sem érdekli, akkor is potyogtatják a gyerekeket. Ráadásul a legtöbben szeretnének gyereket, még a túlnépesedésre való tekintettel is, ismerőseim közül kb majdnem mindenki, sőt körülöttem egyre többször látom azt, hogy 3 vagy akár 4 gyereket is vállalnak. De ettől még miért lennének idióták? Van aki nagycsaládot akar, ez az álma, csak azért ne legyen neki mert "rossz ez a világ"? Attól még ugyanúgy rossz lesz, mert nem lehet mindenkit meggyőzni, hogy ne vállaljon gyereket, főleg, hogy a többség akar, tehát ha valaki nem vállal attól még a többi fog. Inkább elkéne fogadnia az embereknek, hogy ez mindenkinek a saját dolga, de ezért nem kéne elhordani mindenkit mindennek, csak azért mert gyereket akar. Bocsánat, kicsit eltértem az eredeti kérdésemből más irányba, de annyira felbosszantottak az ilyen emberek, akik másnak akarják megmondani, hogy mit tegyen és ha nem úgy tesz, akkor hülye. És őket pontozzák fel, azt meg aki leírja, hogy ez legyen mindenkinek a saját dolga hány gyereket vállal lepontozzák.
Tudod a 4 gyermek majd felnött lesz, és beteszi a magáét a közösbe.
Nem kell neked ezen sirdogálni.
Nem. Az ingatlan árak az egekben, falun is egyre drágábbak. A legtöbb fiatal párnak nincs félre tett pénze, csokra vesznek házat. Vagy amelyiknek még az ügyvédre sincs pénze, az marad anyuka nyakán, hozzátoldanak a szülői házhoz/ építkeznek anyós telkén.
Az, hogy utána miből tartják el a gyerekeket meghaladja a gondolkodásukat. Majd lesz valahogy. Nagyszülők segítenek, vagy facebookon ingyenes csoportokban tarhálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!