Volt nálunk egy családi vita, nagy szüleimmel élünk én és anyám, 23 éves vagyok anyu 48 éves. Külön akarunk menni lakni anyuval. Én keresek 220 ezret, anyu 160 ezret. És a Papámnak a nővére elhordott engem meg anyut mindennek hogy itt hagyjuk az öregeket, nem annyira öregek, 67 évesek, de nem értem a papa nővérének mi köze ebbe, inkább azzal foglalkozna hogy van egy lánya meg egy fia, és a fiának a felesége, meg a lányának a férje össze álltak, tehát a veje és a menye össze álltak, inkabb ezzel foglalkozna mint azzal hogy mi koltozunk .
2021. jan. 17. 10:30
1/7 anonim válasza:
Sok csalàdban akad olyan ember, aki mindenki èletèt jobban tudja, mindenkit irànyitani akar. Le kell magasról sz@rni
2021. jan. 17. 10:40
2/7 anonim válasza:
Nincs köze hozzá. És szerintem ennyi.
2021. jan. 17. 10:42
3/7 anonim válasza:
Neki nincs köze a költözésetekhez, neked meg ahhoz, hogy az ö családjából ki kivel szexel!
2021. jan. 17. 11:01
4/7 anonim válasza:
mert te csak az egyik oldalt látod.
Itt van a szomszéd nénink, nála is itt lakott a lánya meg az unoka, aztán egyszer csak kitalálták, hogy viszlát. Szegény, nekik nem merte mondani, hogy szeretné, ha maradnának, mert bár ellátja magát, retteg a magánytól, jól megvannak, nincs probléma, el is férnek (főleg, mert a lány havi egy hétvégét van itthon, a többit az egyetem miatt albiban tölti vidéken). Hát elpanaszkodta mindenkinek, hátha a lánya fülébe jut, de így nem neki kell szemtől szemben vállalni vele a konfliktust. Simán lehet, hogy a papád a testvérének panaszkodottt.
2021. jan. 17. 11:14
5/7 anonim válasza:
Attól függetlenül,hogy családtag nincs beleszólása,hogy ti el akartok költözni.
2021. jan. 17. 11:35
6/7 anonim válasza:
Csak védeni akarta a testvérét... Ha neked lenne, te is próbálnál segíteni neki bárkivel szemben.
2021. jan. 17. 12:26
7/7 anonim válasza:
Végső soron igazat adok papád nővérének.
Itt éltetek velük, amíg meg nem öregedtek, aztán pont, amikor már várható, hogy előbb-utóbb segítségre, gondozásra lesz szükségük, akkor itt hagyjátok őket. Ha te akarnál 23 évesen önálló életet, azt érteném. De azt nem, hogy továbbra is anyukáddal élnél, csak a nagyszüleidet akarod otthagyni. Anyukádtól meg pláne visszatetsző, hogy amíg lehetett, az apja-anyja nyakán élt, aztán mire ők szorulnának segítségre, sürgősen megpattan otthonról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!