Hogyan kell bemutatkozni?
A kérdésem röviden: Hogyan mutatkozzak be barátnőm szüleinek akik 55 év körüliek.(az anyjával is fogjak kezet vagy az sértés?) csak normális válaszokat kérek.
Melesleg én 17/F barátnőm 15
Jó napot! Csókolom! XYZ vagyok.
De, szerintem mutasson be a barátnőd, én tuti kiba*ználak a házamból, amikor odajössz 17 évesen a 15 éves lányomhoz, de ha ő mutat be, akkor lehet, hogy csak simán elküldelek :D Másnál ez enyhébb is lehet
csá all szülők, hogyadja?
na de komolyra fordítva: napszaknak megfelelően köszönj, ha az anyja nyújtja a kezét akkor fogj vele kezet. mondd hogy sokat hallottál már róluk, de jönni fog az magától :)
Szia! Nekem 2 felnőtt lányom van, kb 9 évvel vagyok fiatalabb a barátnőd szüleitől. Régebben hozzánk is jártak a fiúk (most már csak a 2 vőlegény)
Az anyukának kezicsókolom, apukának jó napot kívánok.
A barátnőd mutasson be: anyu, apu ő a barátom XY - ők a szüleim.
Ne nyújts kezet előre, tiszteletlenség. Férfi nőnek, fiatalabb idősebbnek nem nyújt kezet előre. Majd nyújtják ők a kezüket, akkor fogj kezet, mond a neved. Ne szorongasd a kezüket és ne rázogasd, de ne is csak lagymatagon tartsd oda.
Fontos az első benyomás, de ne parázd túl, ha valami nem úgy sül el, ahogy képzelted, majd alakulnak a dolgok.
Sok sikert!
a barátnődnek kell azt mondania, hogy Józsikám, bemutatom a szüleimet. Ekkor a szülők nyújtanak előre kezet, utána kezded te is a kezedet feléjük nyújtani. Ekkor megmondják a nevüket, te meghallgatod, és amikor elmondták, mondod te is a vezetéknevedet + keresztnevedet.
ha nagyon figyelmes akarsz lenni, viszel virágot a hölgyeknek, de lehet, hogy az már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!