A nővérem ilyen videókat nézeget, kezdjek aggódni, vagy ez csak poén?
Figyelt kérdés
Ez tenyleg poen? Aki ilyeneket nez, az hasznal is drogokat vagy ez csak poen?
Vagy mire jo? 23 eves a testverem....
2021. jan. 13. 17:20
11/16 anonim válasza:
szóval de kémkedsz a nővéred után??
12/16 anonim válasza:
Egy normális drogos végig sem tudja nézni ezeket a szarokat.
13/16 Savlekotő válasza:
23 nem 13,rem szex közbe nem lesed meg,beteg vagy..
14/16 anonim válasza:
Ugyan már. 26 éves vagyok, előttem az internet, olyan sok hülyeségre kerestem már rá... Disznó kivégzéstől kezdve, kínzásokig, és animékre.. mindenre. A halállal végződő dolgok nem tetszenek, hiába néztem végig, bízom benne, hogy az embert nem az határozza meg egy bizonyos kor után, amit néz. A cool3dmodel is csinál nagyon-nagyon furcsa videókat, semmi értelme nincs, de borzasztó rossz érzést kelt. Miért is lenne a nővéred beteg? Szerintem nem.
15/16 anonim válasza:
Én is tegnap néztem meg egy videót, ahogy élve megsütnek egy malacot egy nagy kád olajban. Mégsem akarom megcsinálni :D.
16/16 anonim válasza:
14 vagyok.... azért elég beteg, hogy végignézted. Én már nem tudnám. Rohadt nagy fájdalom az az állatnak, gondolj bele, jobb nem tudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!