Dóra vagy Nóra a szebb név?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 17:29
31/46 anonim válasza:
17:51 felpontoztalak!
Dóra nagyon szép!
32/46 anonim válasza:
Szerintem is Nóra :)
Amúgy mért kellett lepontozni azokat, akik azt írták, hogy Dóra? Mindenki azt írta le, ami neki tetszik, ezért én mindenkit felpontoztam [kivéve akik hülyeségeket írtak :]
35/46 anonim válasza:
A Dóra annyira nem tetszik,szerintem megszoktam,hogy nővérem utálja,ha Dórának hívák és így már nekem sem tetszik (amúgy ő Dorottya).
A Nóra pedig kicsit komoly,érett nőre enged következtetni számomra.
Egyébként inkább Nóra:)
37/46 anonim válasza:
A két név egyformán komoly, de a Nóra sokkal lágyabb hangzású. A Dóra inkább olyan keményen, szigorúan hangzik.
40/46 anonim válasza:
Körte. Vagy Alma? Fogós kérdés... Legyen inkább Barack. Vagy Fahéj! Vagy Galagonya! :P Barka? Bodza? Orchidea? Citromfű? Fenébe, nem tudok dönteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!