Mit lehet venni Karácsonyra 2 olyan embernek akiknek mindenük megvan?
Ne haragudj, ha megbántalak, de miért akarsz nekik venni valamit?
De ha mégis, akkor maradj a sablonos dolgoknál. Anyukád kedvenc parfüm,határidőnapló,stb.. férjének megy egy jobbacska bor. Nem is vagytok jóba, szarásig is van pénzük, szerintem ne vidd túlzásba.
Nem muszály venni, saját kezüleg is készíthetsz valami ajándékot. Lehet, hogy gyerekesen hangzik, de a megajándékozottak sokkal jobban örülnek neki, mint egy bolti 'vacaknak'.
Például, ha van már gyereked, és eddig nem túl sok képe ven róla, akkor kidíszíthetsz neki szépen egy albumot, benne képekkel.
Vagy le lehet tölteni 2009-es naptárat netről és felé teszel egy képet rólatok és úgy nyomtatod ki.
Légy kereatív! ;) Sok sikert!
én sokszor készítek saját magam által készített finomságokat, mindenki örül neki pl:
- krémlikőr szép üvegben
- egy karácsonyi fémdobozban vegyes karácsonyi aprósütemények
- különleges befőttesüvegben fűszeres olajjal leöntött fetasajt kockák, pár db csilivel, oregánóval, bazsalikommal fűszerezve
- zselélésítővel készített vegyes dzsem szép üvegben (pl narancs-málna, eper-málna) - fagyasztott gyümölcsökből most is egyszerűen és gyorsan elkészíthető
Mindegyiknek valamilyen kozmetikumot, gusztusos csomagokat lehet kapni, NIVEA, Dove, mindenfele finomsagok.
Ezek ugyis elfogynak, ezek nem felesleges dolgok, es nem porfogok. Ne csinalj ebbol nagy ugyet szerintem, szia!
Én sem értem ezt, és már nem tudom hanyadi hasonló kérdés ez..
Miért kellene bárkinek bármit is venni, ha az nem szívből, szeretetből, megbecsülésből fakad???
Ha valakit nem szeretünk, nem vagyunk túl jóban, minek színlelni, képmutatni, és "illemből" ledegradálni a karácsony ünnepét??
Vegyünk, bugyit, prafümöt, sálat, stb.. csak legyünk már túl rajta nem??? Hát ez borzalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!