Egy nagyon fontos kérdés?
Egy családban, ahol van egy kislány is, az anyuka megcsalja a párját, mégha nen is virágzó a kapcsolatuk.
Mit gondoltok szerintetek mondjam el neki?
Azért elég fura emberek vannak itt 😃 ha jóban vagyok valakivel főleg ha tényleg egy barátról van esetleg szó szerintem undorító dolog lenne NEM szólni illetve az nem is barát aki egy ilyet magában tart...furák vagytok...
10# voltam
Azért azt elismetelnem hogyha nem vagy jóban az illetővel csak egy ismeros vagy akkor tényleg nincs hozza közöd
A kérdező ezt írja : "Egy családban, ahol van egy kislány is, az anyuka megcsalja a párját, mégha nen is virágzó a kapcsolatuk."
Ezzel most mit szeretne mondani vagy kérdezni a kérdező?
"Mit gondoltok szerintetek mondjam el neki?"
Ki az a neki?
A gyermeket sajnálom.
De nem ismerem őket, de velem is meg akarta csalni...
De nem ismerem őket,ergo fingod nincs hogy élnek otthon, de velem is meg akarta csalni...
Meg akarta.. Na gondolom ez a bajod,hogy nem tette,mert mással kavAr most is,ezert kavarnál be,a gyerekre rá kened,a saját egód..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!