Most mit tegyek? Mindenkinek igaza van, de csak szerre.
Tegnap kis családi összejövetel volt, a nagyszüleim ünnepeltek. ki volt jelentve h szűk család, 10 ember. (gyerekek, unokák) slussz. Nekem és a lány unokatesómnak van barátja (akit nagytatám rühell mert faj paraszt, bunkó és neveletlen) az én barátomat meg szeretik, mert udvarias aranyos...annak ellenére hogy nem volt meghivva Tundi magával vitte a párját, én meg nem az enyémet...
a barátom megtudta és azzóta annyira megvan sértődve h másról sem tud beszélni...nem érti h én miért nem vittem magammal...próbáltam magyarázni h a másik odaparasztkodott, pedig senki nem számitott rá, de ő nem érti miért nem jöhetett ha őt szeretik...
Szerintem felesleges ezen mergelodni, bar tudom, banto tud lenni. Legkozelebb vidd ot is mindenhova magaddal, szamolj magatoknak 1 szemelyt, mondd, hogy te es a baratod egy vagytok, igy belefertek majd a 10 vagy akarhany fobe is!
Nyugtasd meg a baratodat, es ne mergelodjetek ezen, mert nem erdemes!!!!
Nem azért volt megsértődve mert nem jöhetett, hanem mert megtudta h a masik srác ott volt...
én nem akartam bunkó lenni, h elviszem hivatlanul most mégis én iszom a levét...
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!