Hogyan kéne leállítani őket hogy ne apám feleségéhez legyek hasonlítgatva?
Szüleim nagyon régen elváltak, évek óta ez a nő a felesége. Mi nem tartottuk sokáig a kapcsolatot ismertem a nőt elötte de akkor még nem volt ilyen vészes a helyzet.
- fenn vannak akadva azon, hogy én nem házasság után veszítettem el a szüzességem mint a nő
- bele szólnak abba kivel legyek párkapcsolatban (nem váltogatom havonta a partnereimet pedig, de mindenkibe találnak hibát)
- ha valami olyat teszek amit a nő nem merne megtenni elítél miatta, hogy minek kell ilyeneket csinálni (szeretek élni, megélni mindent amit a fejembe veszek)
- megplasztikáztattam az orromat abba is bele okoskodnak hogy azt is minek? Fogadjuk el magunkat úgy ahogy vagyunk..
- bele szólnak az öltözködésembe pedig teljesen normálisan korom beli módján öltözködöm csak egyszerűen szeretek csinosan öltözni mikor elmegyek otthonról
- bele szól, hogy minek eszek egészségesen miért nem eszek meg akármit (apám diétázik ő nem szól bele, a nő viszon nagyon hízékony típus mégse tesz ellene semmit)
- semmibe veszik az eddigi munkáimat csak mert jelenleg munkanélküli vagyok pár hónapja
- probléma számukra, hogy nekem minek géllakk minek műszempilla (ezen kívül semmi mű nincsen rajtam) ezt kb két hetente megkapom tőlük
- stb
Nem tudom szó nélkül hagyni de kezdem unni, hogy mindig ezek közül kitalálnak pláne a nő valami beszéd témát és felhozza minden találkozásnál pedig mindegyikkel kapcsolatban elmondtam már nekik a véleményem mit miért csinálok hátha nem lesz beszéd téma ezek után is. Tévedtem..
Most erre mit lehet reagálni? Nyilván nem fogom ezért apámmal megszakítani a kapcsolatot, mert szeretem, de ezeket a szokásaikat nem tudom mire vélni?!
25n
Ki szól bele? Apad felesége?
Katika, ez a magánügyem. Ennyi
Én oda ütnék ahol fáj.
Megkérdezném mért nem szült saját gyereket.
Mert itt az a baja.
Fáj neki, hogy apádnak egy másik nő gyereket szült.
Szóval ez a saját nyomora.
Felnőtt nőként,tarhatsz úgy is kapcsolatot édeapáddal, hogy a nőt kizárod.
Köszönöm a válaszokat! 😊
6-os Nem velük élek, soha nem is éltem velük 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!