Lilla névhez milyen vezetéknév passzolna?
Nevet fogok változtatni és kellene pár ötlet. Szeretem a földrajzi neveket,
meg az olyat ami virágra, gyümölcsre emléketet. :)
Jaa, tényleg; de nembaj, akár lehetne lánynév is a keresztneve; pl Virág, Rózsa :) Meg ilyen növénynevek, pl Grépfrút, Almási, Eper(jes), Bodza/Bodzási/Bodzafi,Bodzai/Málnás (nem ismerek iyleneket, csak még lehet tovább ragozni is.:)) , meg színek pl Fekete,Fehér, Barna, Veres, stb. :) Vagy pl egy olyan, hogy pl Magyar, Aszódi, Kerényi, Somogyi, Vagy pl Kis, Nagy; vagy akár férfinév is lehetne pl Lőrinc, Elek(es), Károly, László
Vagy pl valami időjárási jelenség, pl Felhő, Pára. Vagy pl valami folyóról elnevezve, vagy tóról. :):) Bocsi akkor, figyelmetlen voltam; de akkor írtam most helyette. :):)
"39 ahogy a 40-es mondja :D közben megjött máshol.."
Az megvan, hogy nem a kérdésemre válaszoltál?
Nem az érdekel, hogy máshonnan jött az ihlet, hanem hogy ezt írtad: "elég gáz, ha azt gondoltad, hogy innen választottam".
Tehát te magad is cikinek éreznéd, ha a válaszadók adták volna meg a vezetékneved.
Tehát akkor újra felteszem a kérdésem: Te miért tetted fel a kérdést, ha gáznak érezted volna, hogy az egyik gyakorik kérdéses felhasználó által adott vezetéknevet fogod választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!