Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 évesen késő már elköltözni?

30 évesen késő már elköltözni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 16:42
1 2 3 4 5
 31/41 Savlekotő ***** válasza:
70%
Ha 30 évesen még ilyen befolyásolható vagy tényleg maradj otthon..
2020. nov. 10. 21:38
 32/41 anonim ***** válasza:
én is 30 éves koromig otthon éltem addig minden pénzt félre raktam kb szó szerint havi 10-20 ezret költöttem, hogy tudjak venni pesten egy lakást
2020. nov. 11. 09:30
 33/41 anonim ***** válasza:
Soha nem késő.
2020. nov. 11. 20:54
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Én 70 évesen költöztem el. A másvilágra.
2020. nov. 12. 11:11
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem késő. Azt kell eldönteni, hogy a szüleid házában akarsz-e megöregedni vagy szeretnél nyugodtan külön életet élni.

Ha valaki 35 évesen költözik el még akkor is van nyugodt becsléssel 30-35 éve amit külön élhet, családot alapíthat stb.

Egyébként én is azt mondom, hogy inkább 5 év a szülőkkel pluszban, mint plusz 7-8 millió Ft hitel.

2020. nov. 12. 11:23
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem késő, de most kell akkor majd megtanulnod "gondoskodni" magadról....mosás, takarítás, főzés, költségvetés.
2020. nov. 12. 15:06
 37/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Takarítás, mosás, főzés nem probléma, eddig is így tettem, csak értelemszerűen mindenkire mostam, takarítottam, főztem, szóval nem mamahotelba lakok, hogy mire hazajövök tiszta ruha/ház, meleg vacsora vár itthon,és nem is várom el.

A különköltözés oka egy kis egyedüllét lenne, megtalálni a helyem a világba, mit is szeretnék az élettől, mit várok el magamtól.

Albérletbe költöznék, lakást nem tudnék venni, hitel sem felvenni, bár ebbe a helyzetbe nem is szándékozom.

2020. nov. 14. 21:17
 38/41 anonim ***** válasza:

Nem késő, sőt szerintem ideális. Addig ne is várj partnert (igazit), amíg nem leszel önálló.

Valaki írta, hogy nem költözött el, mert a szülei nem tudtak neki lakást venni. Ezt viszont nem tudom értelmezni. Mi köze van a szüeidnek a te életedhez? Segítsenek persze amennyire tudnak, akarnak, de a lakhatását, életét mindenkinek magának kell megoldania, nem másoktól várni a megoldást. Akármennyire is nehéz.

2020. nov. 16. 10:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem én akartam megszületni és a gyerek felnevelés nem csak annyiból kellene állni hogy adtam enni aztán rideg tartás szerüen 18 évesen na már innentöl oldd meg egyedül építs semmiböl
2020. nov. 16. 10:53
 40/41 anonim ***** válasza:
Kitol kihez vagy honnan hova ?
2020. nov. 16. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!