A Míria névhez mit szoltok? 2 másik név jöhet számításba melyik tetszik jobban
A Míria név illene a legjobban a vezetéknévvel.
A másik név a Natália lenne
Vagy a Julia név
39-es!
Már bocs,de a 37-es miért lenne beteg??
Mira nevet hallottam már de ezt nem. Nekem nem tetszik egyik sem!
A tieid közül a Júlia az ami nem rossz a többi szerintem nem jó nem szép!
"a családba a nemrég született kisbabának is ezt a nevet adták. Ezért szívesebben adnék más nevet."
Én is mást választanék akkor.
Natáliára szavazok. Esetleg a Júlia, az sem rossz, csak annyi "bajom" van vele, hogy szerintem is ódivatú, legalábbis nekem.
A Míria nem tetszik annyira, és nem azért, mert ismeretlen. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá felőlem legyen, nem az én gyerekem, de én biztos nem választanám így, max a Mírát.
A Natália jól becézhető, egy gyönyörű nőt ismerek, akit Nati becenéven hívnak és Natália.
A Júlia és szép , de csak így, Julisként ronda.
A Míria nem szép. Béna.
Natália szebb, lehet úgy becézni , hogy Nati.
A Míriát sokan Mírának fogják írni/olvasni/érteni. Nem szeretem a félreérthető neveket. Júlia kicsit régies, de az is jobb, mint a Míria.
A Miria ronda.
A Natália nagyon nőies és egyben vagány név.
A Júlia angolul kiejtve elmegy, de magyarul nem annyira jó, öregasszonyokat hívnak Julinak, meg Júlcsinak, meg Julisnak, szóval igen béna.
A Nataliáról egy szimpatikus színésznő is eszembe jut:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!