Horgasztarssal rendelkezo partnerek segitseget szeretnem kerni, abban hogy valojaban hogy mukodik ez?
Hát nekem egy volt barátommal meggyűlt a bajom, mert ő is nagy horgász volt, mindig vitt, de őszintén szólva nekem nem nagyon jött be a dolog :( Én is vittem keresztrejtvényt, tanulnivalót, de mégis halálra untam magam, és mikor mondtam, hogy menjen nyugodtan, akkor meg ő durcizott be, szóval jobb a békesség, vele tartottam, de nem azok voltak a kedvenc napjaim :)
De mindenképp próbáld ki :)
Az édesapám horgász volt, a MOHOSZ egyik alapítója. Versenyhorgász. Minden vasárnap horgászott, délben, kora délután jött haza. Kikapcsolódott, feltöldődött. Nem ivott, nem dohányzott, ez volt a hobbyja. Nem irigyeltem édesanyámat mellette annak ellenére, hogy egy nagyon szerető, gondoskodó férj, szuper édesapa volt. Már régen nem él. De elhatároztam, nekem horgász férjem nem lesz. A férjem nem is volt horgász, majd néha kiment édesapámmal, de nem lett "függő" soha. A fiam édesapám génjeit örökölte, megszállott horgász. 24 éves, nem iszik , nem bulizik, nem dohányzik, de kikapcsolódásként horgászik. Van, hogy én küldöm, mert ha ideges, fáradt, egy horgászat után egy kisimult arcú, jókedvű, nyugodt fiú jön haza. Minden nehéz vizsga, szigorlat után irány a vízpart. Sporthorgász, alkalmanként 20-50 nemeshalat fog, melyeket lemér, leápol, lefotóz, majd visszaenged. A barátnőjét sokszor elviszi, így ő elfogadja a hobbiját. Én még mindig jobban örülök ennek, mintha inna vagy drogozna.. stb. Szerintem menj el vele, gyerekkoromban én is sokat horgásztam, csak az tudja elfogadni és értékelni, aki kipróbálta. Nekem könnyű dolgom volt, mivel picikoromtól hordott édesapám, elég jól megtanultam a módszereket. Ma már ritkán horgászok, idős vagyok hozzá:)
Szerintem menj el te is, próbáld ki. Csak számomra egyedül az nem fér bele, hogy utána aludni, mert nálunk másnap már normális "élet" van, mindenki tanul, dolgozik tovább. Az kétségtelen, ez egy életforma, vagy elfogadod ilyennek, vagy "lecseréled", vérbeli horgász nem fog lemondani róla senki kedvéért. De abban meg lehet egyezni, hetri vagy havi hány alkalom az, amit a kapcsolatotok még elbír. Mert az én férjem és fiam télen is rendszeresen járnak lékhorgászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!