Elköltözhet? Többi lent!👇👇👇
Lanyom 16 lesz novemberben!
Középiskola másodikos!
Osszejött egy 17 eves sráccal!
El szeretne hozzá költözni, de én nem engedem, anyja viszont engedné!
Amúgy külön élünk az anyjával!
Erre azt mondta, hogy jogilag elköltözhet!
Igaz ez?
6!
Téves. Gyámhivatali engedéllyel házasodhat, és csak ezzel, a szülői jóváhagyás nem kell
6-os: 16 évesen CSAK gyámhatósági engedéllyel házasodhat bárki is, a szülöi engedély nem kötelezö és nem is elég hozá.
A gyámhatóság meg csak nagyon indokolt esetben ad erre engedélyt, még egy fennálló terhesség sem elég ok erre.
" minek kellett ahhoz történnie, hogy a lány inkább él egy közösségben egy random palijával "
SOkszor semminek. legtöbbször csak szerelems éss felnőttesdit akar játszani.
Elég nonszensz, ha engednek egy 15 éves gyerket összeköltözni egy fiúval.
9es sok kis tini akar összeköltözni az aktuális kanjával.
Unokahúgom is kitalálta ezt 16 évesen, odaállt az anyjáék elé egy halom albérlet hirdetéssel, hogy ezekből választhatnak a szülők, melyiket fizetik nekik. Még ő volt felháborodva hogy kiröhögték és mondták neki hogy ha felnőttest akar játszani akkor ahhoz dolgoznia kell és el kell tartania magát. Jelenleg 21 éves még mindig otthon lakik és azóta a hatodik pasiját fogyasztja, akire mindig azt mondja ez az élete szerelme.
írtam utána, hogy ilyen baromságot ne irj már te idióta. Először is itt szó sem volt arról hogy fizetnék neki az albérletet, csak szimplán elköltözne. De jó, tiltsd meg, és egész életedben érezheted a segged likába a gyereked gyűlöletét, megjegyzem jogosan. Mindkét szülőm 18 év alatt költözött ki anno a szülőktől, valahogy nem látom rajtuk azt a marha nagy megbánást.
El. Akar. Költözni. Amit akar az nem egy kinder pinguin a boltban, ehhez komoly ok kell. Ha tényleg olyan kikurt jo helyzete van a gyereknek, és sokkal rosszabb lesz ezután neki, akkor meg kapott egy értékes leckét az élettől. De legalább lesz mögötte egy támogató család, nem pedig dr.14-es kommentelő a gyakorikérdéseken, aki fingani sem engedne senkit ha rajta múlna.
" Ott, ahová a gyermek költözik élnie kell egy nagykorú személynek."
Nem csak lenni kell, hanem felelősséget is kell vállalnia és beleegyeznie.
2-es!
Közösen gyakoroljuk a szülői felügyeleti jogot a bírósági végzés alapján!
9-es
Mindene meg van!
Saját szoba, havi 15000.-ruha,cipő minden műszaki ketyere stb.
Havi 10000.- zsebpénz a bankkártyájára!
Suliba jár, rendesen!
Senki nem bántja otthon!
Stb...
17-es
Mióta éltek külön az anyjával? Támogattad egyáltalán a gyerek nevelésben? Lehet az anyja már nem bírja egyedül a kamaszkori problémákat, ezért már abba is beleegyezett, hogy elköltözzön a lányotok. Talán az anyával kellene leülni, és közösen megoldást találni a problémára, hogy a gyereketek ne csessze el az életét ilyen korán. Persze, csak ha eddig nem tettétek, mert neked is kényelmesebb volt mindent az anyára hagyni, hogy te élhesd a világodat.
10 éve vagyunk külön!
Havi 35000et fizetek gyt-t!
Havonta 6-8 alkalmat van nálam!
Nyár és ünnepnapokon fele fele.
Ugyhogy nem hagytam magára!
Egyébként nem én tehetek arról, hogy pl. Beteg volt állítólag és nem ment iskolába! Fogtam magam és elmentem meglátogatni! Vittem meki ropit csokit stb.
Kiderűlt h nincs is otthon hanem állítólag a barátnőjénél alszik! Mondta ő! BETEGEN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!