Tetszenek ezek az esküvői ruhák?
A párommal kinéztük ezt a menyasszonyi ruhát, mert nagyon szép, és ennyi pénzért szinte sehol sem lehet venni ilyen ruhát. Vélemények?
Ott ha lejjebb mész ott vannak még a termékek és van több menyasszonyi ruha is. Nekem nagyon tetszik :)
Szia!
Csak egy tipp. Az eladó többi terméke és a ruhamodellek alapján ő is egy olyan eladó, aki az ebay-ről vásárol, majd eladja a dolgokat szép haszonnal a vaterán.
Ha te magad rendelsz az ebay-ről, olcsóbban megkapod, az ottani eladók nagy részénél nincs postaköltség, nem tudnak átvágni, ha paypal-al fizetsz (az ebay visszautalja a pénzt, ha nem kapod meg az árut, vagy nem megfelelő), és a választék is nagyobb. Persze csak egy ötlet, de végülis ugyanonnan jön az áru.
Pár példa szemléltetésképpen:
17:07 vagyok
a többi is habos :D az első esetleg tetszik, de egyik sem igazán a stílsom. ha neked ez tetszik, akkor vedd fel, biztos szép leszel benne :) nekem csak nem a stílusom.
Ez nagyon tetszik,mint egy kis hercegnő ruhácska :D és gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!