Temetés után három órával hogy vigasztaljam meg? Azért kérek segítséget, mert megszakad a szívem.
Figyelt kérdés
Párom bátyját és sógornőjét ma délelőtt temették, azóta csak bőg, nem eszik, nem kommunikál. Nem kell orvost hívnom?
(35 éves Nőről van szó, akit eddig megkímélt a sors ilyenektől)
2010. aug. 6. 13:50
12/16 anonim válasza:
A 4. válaszoló vagyok.Bár érteném,hogy miért is lettem lepontozva!
13/16 anonim válasza:
Azért merült fel benne,hogy megvígasztalná,mert szereti.A tehetetlenség nagyon rossz,de most valóban nem tudsz mit tenni.Jókat mondtak a többiek,hogy mit vigyél neki inni és hagyd beszélni vagy sírni,amit épp szeretne.Ha egyedül szeretne lenni,akkor hagyd magára.Most tényleg nem tehetsz semmi mást.Sajnálom.
14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat egytől-egyig!
Most elaludt, remélem jobb állapotban ébred.
2010. aug. 6. 14:16
15/16 anonim válasza:
azon kívül h hagyod h kisírja magát sajnos semmit nem tehetsz. Ne engedd h magába fojtsa az érzéseit
16/16 anonim válasza:
Jó válaszokat kaptál. Tulajdonképpen mindenkinek más ilyenkor az igénye. Vigyázz ne vidd túlzásba a vigasztalást. Az ölelés és odafigyelés éppen elég. Én 29 évesen veszítettem el a férjem, ennek már húsz éve, de jól emlékszem nagyon sokat számít ha az ember mellett van a családja. Az én családom "elterelő hadműveletet" is alkalmazott. Különböző programokat szerveztek számomra. Akkor úgy éreztem, hogy minek, mivel a gondolataim úgysincsenek ott. Aztán azóta rájöttem, hogy nagyon jó volt ez így. Persze különbözőek vagyunk. Biztosan rá fogsz érezni, hogyan kezeld. Sok sikert hozzá és részvétem a családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!