Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apu egyfolytában cikizik...

Apu egyfolytában cikizik engem. és már nagyon elemgem van. Mittegyek?

Figyelt kérdés

apu mindig mindenki elött lejárat. mindig azt mondja h milyen dagadt vagyok. meg hogy kéne fogyókúráznom. meg mindenbe beleszól. egész nap nincs itthon. csak aludni jár haza. anyu foglalkozik velem és a tesómmal. és még ő van felháborodva mikor elmegyek a közértbe vásárolni. és találkozok vele. és akkor ő üvöltözik velem hogy mit csavargok. meg anyunak is mondja hogy ha kilépek a házból akkor őt egyből felkell hívni. dehogy amikor soha nem veszi fel a telefont??. már nagyon kezd elegem lenni belőle. mittegyek? ja és nem iszik és nem is cigizik.

L/13

2010. aug. 4. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt 5 évig halgattam... Most válnak, én megmenekültem :-)

17/L

2010. aug. 4. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég sz*r motivációs eszközei vannak.
2010. aug. 4. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
21 .14 ott van a pont én is igy csinálnék, mia za h ö szabad, meg egyátalán ? Saját gyerekét lejáratja, amugy ott van valami h csak aludni jár haza , az a dolog kicsit sántit, miért is ?
2010. aug. 4. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én apám mindig azt kérdezi társaságban, hogy "hány kiló is vagy?" - pedig tudja, hogy a kiló érzékeny téma nálam.. és mindig abban a társaságban kezdi el ezt, ahol nagyon nem kéne.. annyira idegesítő az egész pasas -.-"
2010. aug. 4. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
21:42-es vagyok és 19L
2010. aug. 4. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
megkérdezném tőle ,mint gyerek az apától,h nem gondolt még bele h ha mások előtt a saját gyerekét cikizi,azzal csak saját magát járatja le?nyilván nem mondják a szemébe(bár ez a baj)de mindenkinek megvan a véleménye az ilyen "szülőről"...én 22 évig szenvedtem ilyen "apai" beszólogatások miatt...megjegyzem mostohaapáról volt szó...de anyám mindig kiállt mellettem...volt h neki ment a mostohaapámnak...EGY IGAZI ANYA ILYEN ! ! !
2010. aug. 4. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sem volam soha elég jó apámnak. Ott is hibát talált, ahol nem volt (pl nálad a súlyod) és már jó ideje nem vagyok hajlandó mutatkozni vele, hacsak nem muszáj. Ja, mellesleg 2 órát nem tudok egy fedél alatt kibírni vele, mert az idegeimre megy, és az ország másik végébe üldözött el. Ha van pia, akkor azért hülye, ha nincs, akkor meg azért megy az idegeimre.

Amúgy szerintem ne foglalkozz apukád beszólásaival (bár 13 évesen még sokat számít a szülő véleménye, idővel meg fogod tanulni elengedni a füled mellett, szelektív (átvitt értelemben) hallás előny). Ennyi idősen valószínű, erősebb se vagy nála, úgyhogy szó szerinti visszavágás kicsukva.

Anyukádnak kellene csinálni valamit, neki kellene "megnevelnie" a férjét. Ha az én párom szólna be a gyereknek, valószínű, már műfogsora lenne, mert mind kivertem volna. Szóval anyukáddal kellene egyfajta szövetséget kötnötök ellene magatokért, miszerint nem kell mindenről értesíteni. Ennyi idősen már kellene egy saját teret biztosítania neked, és lassan felfogni, hogy neked is létezhet magánéleted. Nekem egy ilyen szövetség hozta rendbe a kapcsolatom anyukámmal.

2010. aug. 4. 21:53
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:). őis mostoha apuka. de mivel 2éves korom óta ő nevel olyan mintha az igazi apukám lenne. az igazit már 11éve nem láttam. amúgy anyu kiáll mellettem de őt ez nem hatja meg:S.
2010. aug. 5. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!