Apu egyfolytában cikizik engem. és már nagyon elemgem van. Mittegyek?
apu mindig mindenki elött lejárat. mindig azt mondja h milyen dagadt vagyok. meg hogy kéne fogyókúráznom. meg mindenbe beleszól. egész nap nincs itthon. csak aludni jár haza. anyu foglalkozik velem és a tesómmal. és még ő van felháborodva mikor elmegyek a közértbe vásárolni. és találkozok vele. és akkor ő üvöltözik velem hogy mit csavargok. meg anyunak is mondja hogy ha kilépek a házból akkor őt egyből felkell hívni. dehogy amikor soha nem veszi fel a telefont??. már nagyon kezd elegem lenni belőle. mittegyek? ja és nem iszik és nem is cigizik.
L/13
Én ezt 5 évig halgattam... Most válnak, én megmenekültem :-)
17/L
Én sem volam soha elég jó apámnak. Ott is hibát talált, ahol nem volt (pl nálad a súlyod) és már jó ideje nem vagyok hajlandó mutatkozni vele, hacsak nem muszáj. Ja, mellesleg 2 órát nem tudok egy fedél alatt kibírni vele, mert az idegeimre megy, és az ország másik végébe üldözött el. Ha van pia, akkor azért hülye, ha nincs, akkor meg azért megy az idegeimre.
Amúgy szerintem ne foglalkozz apukád beszólásaival (bár 13 évesen még sokat számít a szülő véleménye, idővel meg fogod tanulni elengedni a füled mellett, szelektív (átvitt értelemben) hallás előny). Ennyi idősen valószínű, erősebb se vagy nála, úgyhogy szó szerinti visszavágás kicsukva.
Anyukádnak kellene csinálni valamit, neki kellene "megnevelnie" a férjét. Ha az én párom szólna be a gyereknek, valószínű, már műfogsora lenne, mert mind kivertem volna. Szóval anyukáddal kellene egyfajta szövetséget kötnötök ellene magatokért, miszerint nem kell mindenről értesíteni. Ennyi idősen már kellene egy saját teret biztosítania neked, és lassan felfogni, hogy neked is létezhet magánéleted. Nekem egy ilyen szövetség hozta rendbe a kapcsolatom anyukámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!