Miért kell akkor is megalázni ha más itt van?
Ma anyuhoz jött az egyik ismerőse hogy megmaszirozza a hátát.
Gondoltam magamban nagyon jó lesz mert nem lesz legalább 1 óráig az hogy "Milyen ökör fattyú ez a lány" szöveg.
Véletlenül nyitva hagytam az ajtót mikor bejöttem a géphez,és egyből mondja tesóm
"Ez a barom fogyatékos megint nyitva hagyta az ajtót...
Akkora megalázodságot még nem éreztem.. nem azért mert ezt mondta hanem azért mert anya ismerőse előtt mondta!!
Miért csinálja ezt? Hogy mondjam el a néninek hogy ha megyek az utcán ne nézzen úgy rám mint egy nem tudom kire?? Apámtól megszoktam hogy nem szól neki ha ilyet mond
Nézd, a neveléshez / felnőtté váláshoz az is hozzátartozik, hogy meg tudd védeni magad... akár beszólással akár tettel. Sajna sokáig nem bújhatsz már anyuka szoknyája mögé, hanem a sarkadra kell állnod!
Örülj neki, hogy beszólogat, mert legalább megtanulod miket kell visszamondani majd neki. először írd le, hogy miket mond neked -akár telefonodba, akár gépre csak ő ne találjon rá. Ha valamit beszól, te is beszólhatsz akár magad által kreált ökörséget, vagy amit ő szokott mondani.
Vedd úgy, hogy ha otthon csak ti vagytok, nincs ki előtt beégned, így nyugodtan próbálkozhatsz. Ha valaki már ott van és visszaszólsz, nagy az esélye hogy köpni nyelni nem fog tudni :)))
Csak bátran!
És ne sírj, mert ez egy természetes folyamat... fogadd el, és alkalmazkodj :)
Szülei előtt gondolom nem fogja merni megverni.
Ő már 19, ha én az ő anyja lennék, és azt látnám, hogy a 12 évest veri, kipenderíteném két nyakleves kíséretében. ...
XDDDD
Na látod !
Azért anyud kiáll melletted!
Amúgy L vagy vagy F?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!