MIt tegyek ha a nevelőapám apja rámmászott? Elmondjam anyukámnak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:56
11/25 A kérdező kommentje:
elmondanám csak az a gond h ő naon szereti nevelőapám apját és félek h nem hisz nekem:Sha mégis elmondanám és nem hisz nekem akkor mit csináljak?naon félek ettől:S
2010. aug. 3. 16:25
12/25 anonim válasza:
Hát igen, elég necces helyzet. Lehet mégsem kéne elmondanod, egyszerűen csak kerüld el az öreget, és ha legközelebb bepróbálkozik akkor:
1. Könyökölj bele az arcába, úgy erőből
2. Mondd el anyádnak hogy mi történt és te csak védekeztél
13/25 A kérdező kommentje:
lehet megpróbálom elmondani de most pénteken lesz a névnapi bulim addig nem kellene szerintem családi vita.erről mit gondoltok?elmondjam a buli előtt v ne?
2010. aug. 3. 16:36
14/25 anonim válasza:
Gyámügynél, családvédelemnél te is tehetsz feljelentést 14 éves kor fölött. 14-18 éves korig korlátozott cselekvőképesség vagy valami ilyesmi van, vannak már dolgok, amiket intézhetsz egyedül. Keresd fel a lakóhelyeden lévő családvédelmi központot. Iskolapszichológus is tud segíteni. Semmiképp ne hagyd annyiban. Amit ez a férfi csinál, az BŰNCSELEKMÉNY, akkor is, ha "csak" simogatott. Ha tudod, kerüld el, hogy kettesben maradj vele. Nekem is volt egy ilyen rokonom ennyi idős koromban. Úgy hívták, hogy Gyuszi bácsi. Anyám unokanővérének a férje (akkor volt kb. 70-75 éves, mikor én 15 körül). Mondjuk az nem mert engem megsimogatni, mert amikor közeledett hozzám, akkorát ordítottam rá, hogy majdnem beszart. Már előtte sejtettük a tesómmal, hogy pedofil, mert állandóan gyerekek megerőszakolásáról beszélt élvezkedve, ráadásul egy óvoda mellett lakott (direkt ovi mellé költözött), és onnan leste a szerencsétlen gyerekeket messzelátóval. Ordíts rá te is, kérd számon rajta határozottan és erélyesen, hogy mit akar tőled. Az ilyenek csak addig bántanak, amíg látják, hogy félsz tőlük.
15/25 anonim válasza:
Ja, és szólj anyukádnak MOST, ne foglalkozz a névnapi bulival, névnapod lesz még ezer, viszont ha ez a vén fa.sz megerőszakol vagy molesztál, az örök életedben kísérteni fog.
16/25 A kérdező kommentje:
igazatok van csak ahogy ismerem őket sztem nem akarnák elhinni és még én szívnám meg.azt pedig nem szeretném ha anyum kapcsolata veszélybe kerüljön.ha elhiszi biztos veszekedni fog nevelőapámmal, mert ő az apját fogja védeni
2010. aug. 3. 16:44
17/25 anonim válasza:
a rendőrségi feljelentésnek semmi értelme! Rendőr vagyok, tudom miről beszélek. Valóban nem tudja bizonyítani, márpedig a nemi erőszak magánvádas bűncselekmény, ami azt jelenti hogy nincs ügyész, hanem a sértettnek kell bizonyítania mindent! Valóban annak a válaszolónak van igaza, aki azt mondja h legközelebb egyszerűen törd el az orrát!
18/25 A kérdező kommentje:
szóval akkor ne szóljak senkinek csak törjem be az orrát ha legközelebb próbálkozik?
2010. aug. 3. 16:53
19/25 anonim válasza:
Igen. Ha legközelebb próbálkozik csinálj olyat amitől pár napig maradandó sérülés keletkezik rajta. Ez 2 dologra is jó, elmegy tőle a a kedve hogy legközelebb is próbálkozzon, és a szüleid előtt van bizonyítékod, hogy nem csak kitaláltad az egészet, hanem védekezés közben még meg is kellett ütnöd hogy abbahagyja. Sajnálom, de jogilag semmit nem tehetsz.
20/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet
2010. aug. 3. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!