Árpád vagy Alex?
Figyelt kérdés
Melyik jobb?:)2010. aug. 2. 22:22
12/29 anonim válasza:
22.28
jézusom, én szégyellem magam hogy ilyen buta ostoba emberek élnek itt
15/29 anonim válasza:
az Alex lány is lehet már a mai világban.Alexisz. Van egy barátnöm,mindenki Alex-nek hívja.
16/29 anonim válasza:
Alex, mert ugye sznobok vagyunk?! Árpád magyar név, nem trendi! Mennyi Rómeó, Kevin, Szintia, Dzsennifer nyomorog a magyar falvak szélén, sőt vannak már Ásák (Aisa) és Szuzanok is...
17/29 anonim válasza:
Miért Alex? Miért nem Sanyi? Van magyar megfelelője.
18/29 anonim válasza:
Na és néhány tipp az egykori Bizáncból: Euroszina, Eudokia, Alexiosz, Andronikosz, Manuel, Irene, Sophia, Theodor, Theodóra stb. (III. Béla magyar király bizánci neve Alexiosz volt pl.).
19/29 anonim válasza:
Hungarista név a jó nénikédet! Árpád egyébként. Alex az olyan divatnév mostanában. Inkább egy szép magyar név mint ezek az újak.
20/29 anonim válasza:
Alex
nekem az Árpád sosem tetszett, főleg a becézése, az Árpi nem. még az Árpád elmenne, de az Árpi az olyan, mint az árpa. nekem ezért nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!