Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki Amerikában élő Magyar azt...

Aki Amerikában élő Magyar azt tudod találni Amerikai lányt vagy Amerikai fiút ott? Vagy ismertek olyant akinek sikerült?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
igen lehet. 10 éve élek kint 5 éve vagyok házas egy amerikaival.
2020. júl. 16. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
fiú vagy lány? fekete vagy fehér? zsidó vagy keresztény? alacsony vagy magas? kékszemű vagy barna? ügyvéd vagy rendőr?
2020. júl. 16. 21:42
 13/19 anonim válasza:
64%

Amerikában egy amerikaival szerintem pont ugyanolyan nehéz megismerkedni, mint Magyarországon egy magyarral.

: )

2020. júl. 17. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Ki vagy?
2020. júl. 18. 00:11
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Addig örülj mig otthon vagy M.o-on, s van egy aranyos magyar párod. A kivándoroltak nagyresze depis, főleg ha amerikai párja van.
2020. aug. 3. 02:58
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

Magyarnak magyar a párja.

Csak képzeld el, hogy semmit nem ért belőled egy külföldi idegen. A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. Nincsenek "emlékszel a napköziben mindig ettük "stb beszélgetések. Most csak egy ilyen egyszerű példával érzékeltetve, de írhatnék ódákat. Nincs jo hatassal a gyerekeikre sem.

Ezmellett legtobb kivándorlót kínozza a honvágy , depis. Külföldi mellett meg nehezebb elviselni. S a penz nem boldogít, de hat nem is mindenki gazdag. Egy átlag amerikai az Usaban rosszabbul el, mint egy átlag magyar Magyarországon.

2020. aug. 3. 03:17
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

"Magyarnak magyar a párja."

kivéve ugye mikor nem

"Csak képzeld el, hogy semmit nem ért belőled egy külföldi idegen."

a párod remélhetően nem idegen neked, és ha már a párod, akkor lehet feltételezni hogy valamilyen nyelven tudtok kommunikálni

"A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. "

el lehet magyarázni

"Nincsenek "emlékszel a napköziben mindig ettük "stb beszélgetések. "

és? nem minden napközi főzi ugyanazt a kaját

"Nincs jo hatassal a gyerekeikre sem."

bizonyíték?

"Ezmellett legtobb kivándorlót kínozza a honvágy , depis."

bizonyíték?

"Külföldi mellett meg nehezebb elviselni"

tapasztalat, vagy csak a saját igazadat próbálod görcsösen bizonyítani?

"S a penz nem boldogít, de hat nem is mindenki gazdag. Egy átlag amerikai az Usaban rosszabbul el, mint egy átlag magyar Magyarországon."

ez így van, nem mindenkit a pénz hajt külföldre (de akit igen, azt se nézem le). én pl a párom miatt jöttem ki, akivel tökéletes a kapcsolatom, függetlenül attól hogy nem az anyanyelvemen kommunikálok vele.

abbahagyhatnád amúgy ezt a nagymagyar propagandát. ha neked nem tetszik a külföld, ne menj oda. nekem nem tetszett Magyarország, így elmentem onnan. és boldog vagyok

2020. aug. 4. 20:24
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

"tökéletes a kapcsolatom, függetlenül attól hogy nem az anyanyelvemen kommunikálok vele"

Valamiért mégis megemlíted a nyelvet. Sokkal fontosabb az, mint ahogy be akarod állítani.

""A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. "

el lehet magyarázni"

Arra egy élet is kevés.

2020. aug. 4. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:

"Valamiért mégis megemlíted a nyelvet"

talán mert #16nak válaszoltam, aki a nyelvről beszélt? :D

2020. aug. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!