Aki Amerikában élő Magyar azt tudod találni Amerikai lányt vagy Amerikai fiút ott? Vagy ismertek olyant akinek sikerült?
Amerikában egy amerikaival szerintem pont ugyanolyan nehéz megismerkedni, mint Magyarországon egy magyarral.
: )
Magyarnak magyar a párja.
Csak képzeld el, hogy semmit nem ért belőled egy külföldi idegen. A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. Nincsenek "emlékszel a napköziben mindig ettük "stb beszélgetések. Most csak egy ilyen egyszerű példával érzékeltetve, de írhatnék ódákat. Nincs jo hatassal a gyerekeikre sem.
Ezmellett legtobb kivándorlót kínozza a honvágy , depis. Külföldi mellett meg nehezebb elviselni. S a penz nem boldogít, de hat nem is mindenki gazdag. Egy átlag amerikai az Usaban rosszabbul el, mint egy átlag magyar Magyarországon.
"Magyarnak magyar a párja."
kivéve ugye mikor nem
"Csak képzeld el, hogy semmit nem ért belőled egy külföldi idegen."
a párod remélhetően nem idegen neked, és ha már a párod, akkor lehet feltételezni hogy valamilyen nyelven tudtok kommunikálni
"A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. "
el lehet magyarázni
"Nincsenek "emlékszel a napköziben mindig ettük "stb beszélgetések. "
és? nem minden napközi főzi ugyanazt a kaját
"Nincs jo hatassal a gyerekeikre sem."
bizonyíték?
"Ezmellett legtobb kivándorlót kínozza a honvágy , depis."
bizonyíték?
"Külföldi mellett meg nehezebb elviselni"
tapasztalat, vagy csak a saját igazadat próbálod görcsösen bizonyítani?
"S a penz nem boldogít, de hat nem is mindenki gazdag. Egy átlag amerikai az Usaban rosszabbul el, mint egy átlag magyar Magyarországon."
ez így van, nem mindenkit a pénz hajt külföldre (de akit igen, azt se nézem le). én pl a párom miatt jöttem ki, akivel tökéletes a kapcsolatom, függetlenül attól hogy nem az anyanyelvemen kommunikálok vele.
abbahagyhatnád amúgy ezt a nagymagyar propagandát. ha neked nem tetszik a külföld, ne menj oda. nekem nem tetszett Magyarország, így elmentem onnan. és boldog vagyok
"tökéletes a kapcsolatom, függetlenül attól hogy nem az anyanyelvemen kommunikálok vele"
Valamiért mégis megemlíted a nyelvet. Sokkal fontosabb az, mint ahogy be akarod állítani.
""A nyelvedet, a szokasaidat, az ételeidet, a kultúrádat, az emlékeidet, a hazádat, a szüleidet. .. s te sem az övét. "
el lehet magyarázni"
Arra egy élet is kevés.
"Valamiért mégis megemlíted a nyelvet"
talán mert #16nak válaszoltam, aki a nyelvről beszélt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!