Hogyan éljem túl a elválást? Megszakad a szívem. Szeretjük egymást! Hogyan tudnám maradásra bírni?
Figyelt kérdés
A barátom külföldre szeretne menni dolgozni, mert nem elég neki a pénz amit a munkájával keres, 23 éves egy irodában dolgozik, de tényleg nincs megfizetve. Én 19 vagyok és most megyek egyetemre, nem akarom otthagyni az egyetemet azért, hogy menjek külföldre dolgozni, és neki könnyebb most már munkát is keresni, mivel van egyeteme, nekem meg csak érettségim van. 8 hónapja vagyunk együtt csak, de ez a pár hónap olyan volt mint egy örökkévalóság, nem tudom mit kezdenék nélküle, nekem Ő volt az első szerelmem. Vele szeretnék maradni, Ő is ugyanígy érez, nem le akar rázni. Menjek el vele külföldre, de a szüleim sem vennék jó néven ha elmennék, és én is szeretnék egyetemre menni, mert nagyon sokat tanultam, hogy ide bejussak. Próbáljam meg elfelejteni, vagy hogyan tudnám rávenni arra, hogy mégis maradjon? Mondtam, hogy egyetem után én is elmegyek, de neki az már túl késő. Szeretem Ő az életem, olyan mintha a másik felem lenne, imádjuk egymást, de megszakad a szívem.2010. aug. 2. 12:41
21/44 A kérdező kommentje:
Hogyha külföldre megy nem szeretném vele folytatni a kapcsolatot, mert az már nem az igazi. 2-3 év múlva ha találkozunk már úgysem nem Ő én nem Én leszek azok, mert nagyon sok minden történik ennyi idő alatt.
2010. aug. 2. 13:18
22/44 anonim válasza:
ne hagyd ott az egyetemet, de ne gondolkozz végletesen, a barátnőm párja kiment egy fél évre Amerikába, a cég küldte ki, 4 éve voltak együtt és már együtt is éltek, néha azt érezte h már kicsit sok neki a pasi, de fél év alatt rettentően megerősödött a kapcsolatuk, azóta férj és feleség, utána a pasi egyébként még 3 hónapra kiment és alig várták h együtt legyenek
23/44 A kérdező kommentje:
Most nem szeretnék dolgozni 19 évesen, és nem nehéz munkát, hanem valami irodai munkát szeretnék végezni. És nekem így 19 évesen nagyon jó, hogy a szüleim eltartanak és nem én kell magamról gondoskodjak.
2010. aug. 2. 13:22
24/44 anonim válasza:
Nézd, ha így állsz hozzá, ha kiment nem akarod folytatni mert az már nem ugyanolyan, akkor még sem szereted eléggé. Gondolkodj el azon, hogy a kapcsolathoz ragaszkodsz, hogy legyen mindig valaki melletted, vagy a személyhez, nem igazán mindegy. Ha a személyhez és ő kiment te meg itthon maradsz úgy is meg lehet próbálni folytatni, neten keresztül, meglátogatni egymást hosszabb időre... Semmi nem lehetetlen. De ha csak feketében és fehérben látsz, akkor meg valószínű ennek vége lesz, egyikőtöktől sem várható el, hogy feladja az életét a másikért.
25/44 anonim válasza:
n is folytasd majd talál magáoz valo felnőtt nőt,aki nem kolonc lesz hanem társ és 19 évesen nem akarsz dolgozn?szép világnézeted lehet gondolom szüled tartanak el v párod én már 13 évesn dolgoztam,csak manapság ciki dolgozni pedig nem dolgozni 19 évesen élősködni a páromat elhagyni mert ő viszont 23 évesen dolgozni akar külföldön h előe lépjen na ez szánalmas.
26/44 anonim válasza:
értem. De te félreértettél. Nem azt mondtam hogy most dolgozz, teljesen érthető, hogy ki akarod élvezni a diák éveket, kell is az, utána úgyis egész életedben dolgozni fogsz. Én úgy értettem, hogy ne add fel az egyetemet, mert az egyfajta biztonságot ad. Végezd el, hogy később legyen egy jó munkád, és a hangsúly a pénzen van, tehát hogy önálló és független legyél anyagilag.
27/44 anonim válasza:
Az a baj h ha ilyen a meglátásod akkor majd 41 évesen se tudsz majd magadról gondoskodni.Gratulálok szüleid neveltek egy életképtlen önnálótlan kislányt,mert lehet számokban 19 vagy de a gondolkodásod és a munkához való hozzáállásod alapján 13 lehetsz sorry ponytozz le nyugodtan...
28/44 anonim válasza:
19 évesen már dolgizni kell,meg otthon illik a rezsibe beszállni mert nem igynem van a kaja viz,nem sűrű sohajért adnak kenyeret ,más már családot alapit gyereket nevel,12 orázik,te meg kényelmes vagy.Nem koptatom a számat mert feleleges.
29/44 anonim válasza:
ne legyetek már ilyen ellenségesek. Szerintem sem baj, ha 19 évesen még nem akar dolgozni. Hagy éljen egy kicsit, szórakozzon, ráér pár év múlva. Gondolom a szülei azért tartják el, mert megtehetik, ha nem tehetnék valószínűleg a kérdező sem várná el.
30/44 A kérdező kommentje:
De miért ne tanuljak, hogyha lehet, miért dolgozzak sokat kevés pénzért?Hogyha tanulhatok és aztán majd dolgozom, nyáron szoktam diákmunkát végezni. Itthon én főzök-mosok-takarítok. szerintem meg a szüleim kötelessége, hogy eltartsanak, addig amíg nem vagyok munkaképes, és még nem vagyok, mert tanulni szeretnék.
És szüleim nevelésébe nem kell beleszólni, mert nem ez volt a kérdés!
2010. aug. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!