Emlékszel arra, hogy rajta kaptad a szüleidet szex közben? Mi zajlott le benned?
Utolsó!
Kihagytad a "gyerek úgy se érti..." meg a "legalább nem lesz b*zi" sablonszöveget is!
Én néha szoktam hallani.
De azért várhatnának vele egy kicst legalábba mígy elalszok.
Engem nagyon zavar amikor hallom az ágy recsegését vagy a neszeket. van ,hogy sírok is.
én megfogadtam ,hogy amikor én leszek szülő sokkal körültekintőbb leszek.
Én hallottam már őket. Kisebb voltam fejemre húztam a takarót cső, nem foglalkoztam vele, igyekeztem elaludni minél gyorsabban. Manapság meg van ugye MP3 lejátszó, bedugom a fülest zene indít és nem hallok semmit.
Jó én már 18 vagyok nem egy nagy trauma ha hallom se, de azért vhol meg tudom őket érteni, hogy nem várják meg míg elalszom. Ők korán kelnek, dolgoznak, én meg sokszor hajnal 2kor még ébren vagyok. Szal hova várjanak.
Másik oldalt is meg lehet érteni amúgy. A szex normális dolog ha két ember szereti egymást. Nem lehet programozni hogy csak este 11től reggel 5ig vágyjanak egymásra. Persze nem azt mondom hogy aki egy szobában lakik a gyerekkel az csapjon bele amikor kedve van. Az egy elég kényes helyzet. Én nem tudnám úgy élvezni a szexet a férjemmel, hogy közben fél szemmel mindig az alvó gyereket lesem h úristen nehogy felébredjen. Akiknek nem telik nagyobb lakásra inkább oldják meg a szexet úgy hogy a gyerek akkor ne legyen otthon. Óvodában, iskolában van délelőtt. Szülők megpróbálhatnák vhogy úgy alakítani, hogy mielőtt elhozzák a suliból, vagy mondjuk egy napon legyenek szabadnaposak, akkor aztán azt csinálnak és úgy ahogy akarnak és nem kell attól tartani h lelki sérüléseket szenved a gyerek. legalábbis én így próbálkoznék ha lenne gyerekem. Másik hiba, hogy akik nagy házban laknak, mint pl mi is, azok inkább rakják a gyerek szobáját a sajátjuk mellé, hogy míg kicsi ne kelljen 2 méterrel se messzebb menni hozzá éjszaka ha sír. Szerintem sokkal praktikusabb távolabbi szobát választani, hogy ha nagyobb lesz se hallja az akciót.
18/L
Engem traumaként ért, mikor kicsi voltam és láttam őket szexelni. Borzalmas volt! Nem tudtam felfogni mit csinálnak, sírtam is. És leginkább azt nem értem, hogy miért csinálták akkor mikor én is ott aludtam velük. (több szoba is van!) Ezt sosem bocsájtom meg nekik. A szexhez még nem tudom hogy állok, mert még szűz vagyok.De majd kiderül.
Nehéz feldolgozni:S Alapból is elég érzékeny ember vagyok.De erre sajnos mindig emlékezni fogok:(
18l
kérdező,illene valamit reagálni!
hasznos?nem?érdekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!