Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan rokona aki még...

Van itt olyan rokona aki még nyáron bekapcsolja fűtést? Melegrw állítja Nem szokott titeket idegesíteni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 14:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja meg nem használ ventilátort? Van olyan rokon vagy ismerősöd?
2020. jún. 9. 14:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Rokon nem, de volt ilyen lakótársam. Sajnos központi fűtés volt a házban, ő meg 26-30 fokban is fázott benn és ahelyett, hogy felvett volna egy extra pulcsit, inkább szívatott mindenkit, mert "ő fázik". Nálam meg napi 24 órában nyitva volt az ablak még télen is, mert fuldokoltam a benti fülledt melegben (18-20 fok felett lakásban nekem már kínszenvedés). Hamar elköltöztem :D
2020. jún. 9. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

A munkatársammal együtt járok dolgozni, céges kocsival hoz engem és három másik munkatársamat. Minden reggel fűt a kocsiban. Megőrülök tőle, de sajnos a munkahelyemtől több km-re van a legközelebbi buszmegálló, jogosítványom meg nincs, úgyhogy el kell viselnem.

Én az ellentéte vagyok, sokszor télen is nyitva hagyom az ablakot. Nyáron 30 fok fölött szenvedek, aludni se tudok, amikor már a lakás is felmelegszik. Már most is túl meleg van nekem, pedig még csak 25 fok van.

2020. jún. 9. 15:18
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Jelen. 25 fok szamomra a kellemes a szobában, télen is annyira fűtök be, hogy pólóban, bugyiban lehessek egész nap. Nyaron legkondit és ventillátort is gyűlölöm, hideg lesz tőle, plusz fáj tőlük a fülem, mar 10 perc utan is, akkor is ha nem ram irányul. Siman elviselem a nyári hőséget egy csukott ablakkal.
2020. jún. 9. 15:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bírom meleget már 25fok is sok nekem
2020. jún. 9. 15:31
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Itt Németországba 12 fok van kint így én bakapcsolom fütést ilyenkor ,viszont míg Magyarországon laktunk panel lakásba addig távfűtés volt .
2020. jún. 9. 15:58
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a régimódi (fénycsöves LCD) tévém úgy fűt, hogy ha télen nézem 21 forka lazán kifűti a szobát úgy, hogy a radiátor teljesen el van zárva. Szóval ha úgy vesszük én állandóan fűtök. De nyáron ezt egy légkondi ellensúlyozza, télen meg a nyitott ablak. Hidegpárti vagyok, 24 fokban már nem alszok.
2020. jún. 9. 16:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen tanárom, akihez különórórára jártam, hogy még akkor is fútött, amikor kinn 28°C volt. Én szeretem a meleget, de az szerintem már túlzás volt.
2020. jún. 9. 16:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi még 3 nappal ezelőtt fürdésre begyújtottunk, pedig nyár van. Szabályosan hideg volt a szobában. Mondjuk nekünk van gyerekünk is. De nyilván ilyen időben, mint most van, már nem.
2020. jún. 9. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogy tudnak így élni emberek. 23 fok fölötti (kinti) hőmérsékletben már rosszul vagyok. Ha tehetném, mindenhol légkondi lenne és kb. sose fűtenék.
2020. jún. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!