Nagyon súlyos lelki problémákat okozó betegségben szenvedek, de most lehetőségem nyílt megoperáltatni magam, azonban nem saját pénzből. Ti mit tennétek?
20 éves fiú vagyok, ginekomasztia nevű betegségben szenvedek, azaz a mellkasom hormonális problémák miatt fiatal koromban nőiessé vált, megnagyobbodott.
Azóta soha, senki sem látott levetkőzve, hatalmas komplexusom van miatta. Régebben annyira szenvedtem tőle, hogy az öngyilkosság kísérlete is megfordult a fejemben.
19 éves koromig senki sem tudott a problémáról, mivel ügyesen takartam magam, a ruhákat is úgy válogattam hogy ne tűnjön fel senkinek. Testnevelésre igazolást szereztem, így sosem kellett átöltöznöm. Ha orvosi vizsgálat volt az iskolában akkor aznap nem mentem be nehogy másokkal együtt kelljen levetkőznöm. Strandra sosem mentem ki 13 éves korom óta. 30 fokban is pulóverben járok mindenhová és azt hazudom hogy bőrbetegségem van.
Nem állunk túl jól anyagilag, de elmentem egy plasztikai sebészetre ahol azt mondták hogy cirka 500 ezer forintból tudnának úgy megoperálni, hogy kiváló eredményt kapjak véglegesen. A szüleim felajánlották hogy hitelből kifizetik a műtétet. Viszont nekem óriási lelkifurdalásom volna ez miatt, szegények így is úgy élnek hogy csak a legalapvetőbb dolgokat veszik meg.
Nekem semmi pénzem nincsen, egyetem mellett az albérlet minden pénzemet elviszi amit megkeresek.
belemennétek így a dologba?
köszönöm előre is a válaszokat
akik arról kérdeznek hogy van-e súlyfeleslegem: nincsen, elég sportos alkat vagyok, 175-176 cm és olyan 69-70 kg.
köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Holnap azt hiszem leülök anyukámmal beszélgetni és ez lesz amit mondtok. Belemegyek hogy vegyenek fel rá pénzt és amint lehetőségem lesz azonnal átvállalom a törlesztést.
jelenleg napi 4 órát dolgozok egyetem mellett, de megpróbálok 6 vagy 8 órás munkát vállalni...
Most nyáron kerestem 150 ezer forintot, ennek a nagy részét beleadnám kezdésnek, csak ugye könyveket, jegyzeteket kell vennem... Nagyon drága a suli és az albérlet, ők meg egy nyugdíjból és egy minimálbérből élnek és még engem is segítenek. :( Remélem egyszer jobb lesz, de egész éjjel gondolkoztam és ha most nem csináltatom meg akkor később meg fogom bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!