Mit tennétek? Haza Magyarhonba a semmibe vagy maradni itt a semmibe Hollandiába?
Ez a helyzet nem fog megjavulni, tök mindegy mennyi energiát tolsz bele.
A saját életét, problémáit, magának teremtette.
Viselkedése alapján, nem is kifejezetten rendes, igazi önsors rontó. A leírásod alapján persze te is élvezed elcseszni az életed, és úgy tenni, hogy csak sodródsz az árral.
De vedd észre, hogy van döntési lehetőséged, és lépj ki ebből az egészből, amíg rosszabb nem lesz, és még megteheted.
Lesz benned üresség, ezzel meg kell bírkóznod, de nem ez a nő jelenti a megoldást. Te adtál neki lehetőséget, nem élt vele, nem fog megváltozni, ne legyél barom.
Hány éves vagy? Fiú, vagy lány?
Ez a nő nem anyapótlék, csak te hitted tévesen annak. Egyszerűen kihasznált és most is kihasznál. Minek pazarlod rá az időd? Semmiféle kötelezettséged nincs felé, hagyd ott a fenébe és gyere haza. Nincs semmid és tipikus vesztes vagy, aki nem tud kiállni önmagáért. Mindenki ki fog használni. Hagyd ezt a nőt a francba, más kultúra, más szokások. Rávetítetted a vágyaidat, de az csak a te képzeletedben létezett, ébredj már fel.
Két hónap alatt oda jutottal, hogy nem beszélsz magyarul? A fiancee magyar megfelelője a jegyes, nőnek vőlegénye, férfinak menyasszonya van, a gypsy pedig cigány.
BSN számhoz, letelepedési engedélyhez inburgeringsexamen kell.
Szerintem azért te is tudod a kérdésre a választ csak kényelmetlen bevallani.
Nem szégyem hazaköltözni főleg a járvány és a gazdasági válság tükrében.
Ne haragudj, te is tudod, hogy az a nőszemély csak kihasznál.
“így el kellett hagynunk a szállást (ami egy industrial center kellős közepében egy raktár felett kialakított kis apartman volt) Haragudott rám, hogy a kényelmes hajóról ilyen helyzetbe csöppent. Igaza is volt. ”
Súlyos önértékelési zavarban szenvedést, mar miert is volt igaza a marokkói hercegnődnek? Mert nem luxusapartman lett a segge ala tolva?
“Sajnos hiába próbáltam emberien megbeszélni vele, hogy mi történt a mai nap alatt, mikor csak a Primarkba mentünk a kevésből valamennyi ruhát venni és amiatt akadt ki, hogy én az utcán egy padon kezdtem el enni a turkish doneremet. Otthagyott, visszament egyedül a lakásba nulla helyismerettel, ahol elmondta a marokkói holland lakótársnőnknek, aki pár nap múlva elköltözik, hiszen két hónapja nem fizetett, hogy én mekkora gypsy vagyok és mennyire nem egyezik az életstílusunk.”
No erre mar inkab nem is irok semmit.
Az egesz sztoriban csak azt nem ertem, te ki vagy? Hiszen leírtad, hogy vőlegénye van a nőnek. Férfi vagy no vagy?
Neked nem anya pótlék kell, hanem pszichológus!!! Es ez nem gonoszkodas, őszintén mondom, valami baj van a lelkedben es a fejedben ha hagyod, hogy egy kvázi idegen ilyen szinten lábtörlőnek használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!