A te magasságod mennyire tér el a szüleidétől? Milyen magasok a családtagjaid?
Mi elég kicsik vagyunk
én és a báttyám is 163cm
apám 159cm
anyám 155cm
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hány éves vagy?
Mert ha 15-16, akkor nagyjából 170-re lődd be magad, 23-24 éves korban fejeződik be a testi fejlődés.
11-es vagyok
...és nem mindegy, hogy fiú vagy, vagy lány?
A fiúk lesznek magasabbak.
Anyám 158
Apám 172
Én (nő) 168
Húgom 174
Mindkét szülőmnél magasabb lettem, bár nem volt nehéz, mert mindketten alacsonyak. Kb. mint a te anyud és apud.
A lányaim viszont magasabbak nálam is. Érdekes egyébként ez a generációs növekedés. Ritka manapság, hogy a gyerek alacsonyabbra nő véglegesen, mint a szülei. Inkább az a jellemző, hogy a gyerek már 14-15 évesen kb. olyan magas, mint a szülei annak függvényében, hogy fiú-e, vagy lány. Sokszor csak lesek, hogy a mostani gyerekek (főleg fiúk) mennyire túlnövik az apjukat. :)
Anya: 177
Apa:195
Bátyám:192
Én(lány):172
Anya 178 cm, apa 174 cm. (Ez azért vicces, mert az esküvői képeken (a beállítottakon) apa alá egy vastag telefonkönyvet raktak, hogy magasabb legyen anyánál 😂). Én 168 centi magas vagyok.
19/L
Apukám 175 cm körül.
Anyukám 165 cm körül.
Én és tesóm 174 cm vagyunk, mindketten apukánk magasságát örököltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!