Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megszivatni...

Hogyan tudnám megszivatni itthon a családomat? (április 1. )

Figyelt kérdés
Engem mijdig alábecsülnek ezért most szeretném,hogy visszakapják

2020. ápr. 1. 09:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
59% De bezzeg, ha anyád nem adna zsebpénzt menne hiszti...
2020. ápr. 1. 16:51
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
"Gyerekek! A humor, szinte mindig időszerű! Ti bús komoran ültök a szobátokban? 😂😂😂" Nyilván te így gondolod, a szüleid meg melóznak ilyen időkben is. Te vihorászol a kényelmes mamahotelből.
2020. ápr. 1. 16:52
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

Csinálj karriert, távolodj el tőlük érzelmileg, és hárítsd el ha keresnének, legalább is egy ideig, ha tényleg hülyének néznek akkor ez szívatásnak számít feléjük.

Ha ilyen kis pitiáner besérült dackorszakos gyerek hülyeséget akarsz csinálni, akkor csak visszaigazolod nekik, hogy igazuk volt.

2020. ápr. 1. 16:52
 14/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
Mutass nekik egy pozitív koronavírus-tesztet.
2020. ápr. 1. 17:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el. Abból majd tanulnak.
2020. ápr. 1. 17:13
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert egy semmitmondó, sz@@r életetek van és rossz a kedvetek, nem kellene elvárni, h más is búskomorban töltse a napját!

Vigyek pengét vagy kötelet? 🤣🤣🤣

2020. ápr. 1. 17:33
 17/25 anonim ***** válasza:
13%
Jó lenne ha az emberek elfelejtetnék a viccelődést,amikor ilyen nagy problémák vannak a világban.Röhécselni majd akkor kell,amikor lesz miért.
2020. ápr. 1. 17:40
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

“Röhécselni”? Mit csinálni? 🤣🤣🤣

Problémák eddig is voltak és lesznek is. Legalább a Földünk picit fellélegezhet, h most nem kap annyi mocskot, mint eddig. De, persze ebből sem fogtok tanulni, amint “röhécselni” fogtok, úgy kezdtek mindent elölről.

Sztem ne búsúljatok, inkább “röhécseljetek” együtt a családdal!

Sok sikert! 😀

2020. ápr. 1. 17:56
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
Én osztom annak a véleményét, aki szerint nem kell azért fapofával lenyomni ezt az időszakot. Pedig dolgozok, sőt szülő vagyok. A gyerek maradjon gyerek, nem ülhet szótlanul fél évet, mintha már most halott lenne az egész családja. Addig kell örülni, együtt örülni, amíg lehet. Nem kell megjátszani a nagy komolyságot, mintha most már boldog se lehetne senki. Nálunk igazából ez az első év, hogy VAN IDŐNK ilyenre, hogy bolondok napja. Itthon dolgozok 3. hete, mellettem tanul a gyerek, és miközben 1001 dolgunk van, tudunk nevetgélni, ötletelni, hogy mivel vicceljük meg apát, mikor hazaér a munkából. És tud a férjem is mosolyogni, mert a gyereknek kell ez az élmény. És miből töltődjön a felnőtt, ha otthon szomorúság veszi körül? Nem kell azért idiótának lenni ma. Aki meg hülye, annak mindegy, hogy van járvány vagy nincs.
2020. ápr. 1. 18:00
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Tesom azzal szivatott be hogy elvágta a kezét..küldött képet rola hogy baj van.Bevettem.😂🙈
2020. ápr. 1. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!