Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 19 éves fiúval mennyire...

Egy 19 éves fiúval mennyire tervezhetek komolyabban?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és nagyon tetszik egy 19 éves fiú, és én is neki. Most ez így lehet hülyén hangzik, mert van még időm, de én 25 éves korom környékén már szeretnék gyereket, fiatalon akarok szülni. Ez a fiú még csak most kezdi az egyetemet. Tudom, hogy ez még nagyon távoli dolog, mert még össze sem jöttünk, de tervezhetek szerintetek komolyabb dolgot? Mert ő még 3 év múlva is fiatal lesz, arról nem is beszélve, hogy még egyetemista lesz...
2010. júl. 26. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha komoly gondolkodású a csávó akkor tervezhetsz vele hosszú távra.Vannak akik már 18-20 évesen is felnőttként gondolkoznak.
2010. júl. 26. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Minden helyzet más. De a realitás az hogy szinte biztosan nem tervezhetsz vele hosszú távon. Ennyi idős fiúk lehet hogy járnak 5-6-7 évig is akár egy lánnyal. Aztán majd a munkahelyen vált. Fontos a fejlődés szempontjából a csalódást is megtapasztalni. 30 éves kettő gyermekes anyuka vagyok. Huszonpár éves koromig hittem én is abban hogy lehet együtt teenager kortól de ma már úgy érzem jobb ha a fiú kiéli magát fiatalon mint később legyen baj. Mert a környezetemben csak baj volt a korán összekerült emberek között később. Ha te más most tudod hogy pár év múlva babát szeretnél akkor neked egy 25-26 éves fiú az ideális.
2010. júl. 26. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy (mások szerint is) kifejezetten komoly gondolkodású fiam van 24 éves, épp most végezte el az egyetemet. 3 éve jár a jelenlegi bnőjével, de neki is megmondta, a következő 4-5 évben nem gondol nősülésre. Előbb dolgozni akar, és még nem akarja lekötni magát, pedig lakása is van, megvettük neki még gimis korában. Szerintem egy 19 éves fiú még túl fiatal a házasságra, gyerekhez. De természetesen ez egyénfüggő is.
2010. júl. 26. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene ennyire előre tervezned.Hagyd a fiút, mert még nagyon fiatal és még nem sokat élt.Érezzétek jól magatokat, de ne zavard meg a fiú fejét a gyerekvállalás gondjaival.Ha te ennyire szeretnél gyereket, akkor válassz magadnak idősebb pasit.
2010. júl. 26. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi 19 évesen ismerkedtünk meg a párommal.11 éve vagyunk együtt,de a komolyság nem kor hanem egyén függő.
2010. júl. 26. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!