Miért akarják a szüleim h uncsitesómékhoz menjek amíg ők elutaznak? Miért nem maradhatok itthon egyedül? = (
Már voltam itthon többször is egyedül és sose volt semmi gáz. Most meg valamért kitalálták h addig én legyek uncsitesóméknál h ne legyek egyedül meg h két hétre nem fognak itthonhagyni egyedül. De én nem akarok hozzájuk menni mert az az egész család tök gáz meg uncsitesóm is tök idegesítő, utálom őket :/ És azt hiszik majd jól elleszek vele mert kb annyi idős mint én, de tom h csak idegesítene. És hiába mondom nekik h én nem akarok menni, itthon akarok lenni nem engedik. Hogy beszélhetném rá őket? :( Tom h nem lenne semmi gáz.
16/F
Hát pedig még kiskorú vagy, ha tetszik, ha nem. Én se hagynék otthon egy gyereket két hétre! Ha bármi történne, egész életemen át mardosna a bűntudat, hogy miért nem küldtem el rokonokhoz a gyereket. erre nem gondoltál?
Nagyszülőkhöz nem tudsz menni? Egyébként, ha senki se tud veled lenni otthon, jobb, ha beletörődsz.
Már csak az egyik nagymamám él de hozzá tuti nem megyek mert ő falun lakik.
Am én mondtam nekik h telefonálok minden nap de úgy se jó :/ Nem értem mit kell úgy kezelni mint egy 6 évest, tok vigyázni magamra!
Hány éves vagy?
Engem 17évesen hagytak itthon először egyedül huzamosabb időre (hetekre) és emlékszem, ezt énis utáltam:), de sajnos ilyen az élet, ha még fiatal az ember. Ez majd az idővel alakul, nem lesz mindig így. Kitartást unokatesódékhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!