Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják a szüleim h...

Miért akarják a szüleim h uncsitesómékhoz menjek amíg ők elutaznak? Miért nem maradhatok itthon egyedül? = (

Figyelt kérdés

Már voltam itthon többször is egyedül és sose volt semmi gáz. Most meg valamért kitalálták h addig én legyek uncsitesóméknál h ne legyek egyedül meg h két hétre nem fognak itthonhagyni egyedül. De én nem akarok hozzájuk menni mert az az egész család tök gáz meg uncsitesóm is tök idegesítő, utálom őket :/ És azt hiszik majd jól elleszek vele mert kb annyi idős mint én, de tom h csak idegesítene. És hiába mondom nekik h én nem akarok menni, itthon akarok lenni nem engedik. Hogy beszélhetném rá őket? :( Tom h nem lenne semmi gáz.

16/F

2010. júl. 25. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Két hétre tényleg sok lenne, ha nem lát senki. Esetleg azt is meg lehetne beszélni, hogy minden nap elmész egy pofavizitre unokatesódékhoz, látják, hogy egyben vagy, ott eltöltesz fél órát, aztán mész a dolgodra. Ezt hátha megengedik.
2010. júl. 25. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát pedig még kiskorú vagy, ha tetszik, ha nem. Én se hagynék otthon egy gyereket két hétre! Ha bármi történne, egész életemen át mardosna a bűntudat, hogy miért nem küldtem el rokonokhoz a gyereket. erre nem gondoltál?

Nagyszülőkhöz nem tudsz menni? Egyébként, ha senki se tud veled lenni otthon, jobb, ha beletörődsz.

2010. júl. 25. 19:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Már csak az egyik nagymamám él de hozzá tuti nem megyek mert ő falun lakik.

Am én mondtam nekik h telefonálok minden nap de úgy se jó :/ Nem értem mit kell úgy kezelni mint egy 6 évest, tok vigyázni magamra!

2010. júl. 25. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
hu engem se engednének itthon max 1 hétvégére. én sztem azért könyörögnék h mindennap telefon, meg átjönnek rámnézni h jolvagyok meg elmegyek 1-2x éénis rokonokhoz velük ebédelek esetleg ottalszok meg iesmik. ugytalán. de mondjuk nekem vannak fiu tesoim szalnem lennék egyedül.neked nincs tesod? 16l
2010. júl. 25. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolj, kedves kérdező, hogyha tegyük fel, történik Veled valami (baleset, megvernek stb.) - akkor a szüleid ellen BÜNTETŐPER indul VESZÉLYEZTETÉS miatt, mert nem gondoskodtak Neked felnőtt felügyeletről. 18 év alatt még jogilag sem hagyhatnak ilyen hosszú időre egyedül.
2010. júl. 25. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Náluk ugyanez volt a szitu.Az én fiam is 16 éves, és mindenáron itthon akart maradni.De megértette, hogy akkor a mi nyaralásunknak is lőttek, mert egy nyugodt percünk sem lett volna.Kompromisszumot kötöttünk, elvittük a legjobb haverját is magunkkal.Így Ő sem unatkozott, és mindenkinek sokkal jobb volt.Nálatok nem lehetne valami ilyen megoldás?2 hét az nagyon hosszú idő, értsd meg őket is!
2010. júl. 25. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Engem 17évesen hagytak itthon először egyedül huzamosabb időre (hetekre) és emlékszem, ezt énis utáltam:), de sajnos ilyen az élet, ha még fiatal az ember. Ez majd az idővel alakul, nem lesz mindig így. Kitartást unokatesódékhoz!

2010. júl. 26. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!