Az az osztrák pasas aki évekig a pincébe tartotta a lányát és gyerekekei is születtek, hogy tudott úgy dolgozni hogy évekig nem bukott le?
Aki Mallorcàn illetve Thailandon nyaralgat,az nem lehet egy csori ember,màsrészt nem minden hàzaskapcsolatban közös a fizetés.
Valoszinü nem kellett elszàmolnia vele...
Nem hinném hogy olyan nagyon szerethették egymàst a feleségével,hogy mindenröl elkellett volna szàmolnia,ugyhogy az idöröl sem.(nyaralni sem a feleségével jàrt,hanem a baràtaival)
Persze valakinek tudni kellett az egészröl,hisz az a vastag fal,és a több tonnàs pàncél ajto nem kerülhetett egyedül a helyére.
Valaki segitatt,de az hogy a felesége,vagy egy harmadik személy,az màig relytély.
a hírekben az volt, hogy ott létezett egy ilyen bunker, de elvileg le volt zárva a ház felöl. a faszi a kertböl járt be ahol egy kisház volt ahol ö szerelgetett, és ott volt egy hatalmas szekrény mögött egy ajtó.
a gyereket a feleség találta a küszöbön egy levéllel hogy a lánya maga nyilatkozik hogy azt szeretné a gyereket az anyja nevelné fel.
mikor elment hetekre nem hagyott plussz kaját sem volt hogy éheztek lent. meg betegségekkor sem látta el öket.
Igy van az utolso vàlasz közelitett.
Én is emlitettem,hogy pàncél ajto,tehàt bunker volt kiépitve...
És igen éheztek lennt,volt gyermek,aki meghalt sajnos.
Vannak ilyen és ehhez hasonló rejtélyes dolgok. Pl. amikor valaki terhes, és senki nem veszi észre a környezetében, az is hasonló...
Hogy miért nem bukott le hamarabb? Szerintem a felesége nem figyelt oda rá, lehet, hogy az is dilis volt (sőt tuti!!), a lányáról meg elmondták, hogy Stockholm-szindróma alakult ki nála, tehát ragaszkodott az apjához, annak ellenére, hogy fogva tartotta. Szerintem nem fogta fel igazán, mi történik vele. Ha annyira akart volna szökni, biztos megtette volna hamarabb is.
Amugy a làny màr jobban van,a gyerekek is!
Könnyen beiileszkedtek a civilizàlt életbe,de sajnos nagyon sokàig pszichiàtriai kezelés alatt àllnak.
Ezt a napokban néztem a tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!